ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Αισθάνομαι απογοητευμένος, αλλά..."

Ροντρίγκες: "Αισθάνομαι απογοητευμένος, αλλά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκάρι Ροντρίγκες εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη νέα απίθανη ευκαιρία που έχασε στο ματς του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Λίμπερετς, αστοχώντας σε κενή εστία, όμως τόνισε ότι θα βοηθήσει την ομάδα του.

Απογοητευμένος για την τεράστια ευκαιρία που έχασε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Λίμπερετς εμφανίστηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Παράλληλα, ο επιθετικός του "Δικεφάλου" σχολίασε τη φάση που η ομάδα του κέρδισε πέναλτι από δική προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε τόσο καλά αλλά πήρε τη νίκη: "Ήταν μία σημαντική νίκη αλλά ένα περίεργο και δύσκολο παιχνίδι. Κρατάμε το πιο σημαντικό που είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Όντως, δεν παίξαμε τόσο καλά. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Εμείς πετύχαμε δύο σημαντικά γκολ και πήραμε τη νίκη".

Για την απίθανη χαμένη ευκαιρία που είχε στις καθυστερήσεις: "Ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω, αλλά δεν τα κατάφερα. Αισθάνομαι λίγο απογοητευμένος γιατί δεν έχω σκοράρει σε εύκολες ευκαιρίες τελευταία. Είναι λογικό να αισθάνομαι έτσι, αλλά ξέρω τον εαυτό μου, ξέρω τι έχω μέσα μου και πιστεύω ότι θα βοηθήσω την ομάδα".

Για το πέναλτι που κέρδισε μετά το βολέ του Γλύκου: "Όταν είδαμε ότι ο αντίπαλος αμύνεται με έναν παίκτη του είπα να κάνει το βολέ απευθείας σε μένα, γιατί ήμουν πιο γρήγορος. Το έκανε αρκετές φορές και τη μία που χρειάστηκε, πήραμε το πέναλτι".

Απ' την πλευρά του, ο Γιάννης Μυστακίδης, τόνισε:

"Bρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, όμως ισοφαρίσαμε γρήγορα με τον Κλάους. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Δεν γίνεται να παίζουμε σε όλα τα ματς καλά, όμως πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εδώ", είπε αρχικά και συνέχισε: "Το να παίρνεις διπλό σε τέτοια έδρα με το να είσαι πίσω στο σκορ είναι σημαντικό. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τα ματς στην Τούμπα".

Για τον ίδιο: "Φέτος υπάρχουν πολλοί παίκτες άλλα ξέρω ποιος είμαι. Ξέρω τι ζητάει ο προπονητής από μένα. Είναι καλός ο υγιής ανταγωνισμός. Είναι καλός για την ομάδα και για τον κάθε παίκτη".

Για τα γκολ του Κλάους: "Ήμασταν σίγουροι πως θα σκοράρει σήμερα ο Κλάους ένα, δύο γκολ κάτι που και έγινε".

Ο Μαρίν Λέοβατς παραδέχθηκε ότι δεν είχε καλή απόδοση στον αγώνα με την Σλόβαν, όμως στάθηκε στο θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του.

Για το σημερινό αποτέλεσμα: "Δεν ήμασταν τόσο καλοί σήμερα, όμως ευτυχώς πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό κρατάμε. Τώρα ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή".

Για το ότι δεν είχε καλή απόδοση: "Νιώθω καλά αλλά δεν έπαιξα καλά, όπως είπατε. Έκανα πράγματι μία καλή σέντρα στον Κλάους, αυτό είναι καλό, πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε".

Για το ότι δεν τροφοδοτείται πολύ ο Αθανασιάδης: "Νομίζω ότι προσπαθούμε, αλλά μερικές φορές δε φτάνει η μπάλα σε αυτόν, στο τέλος το σημαντικό δεν είναι ποιος σκοράρει, αλλά το να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Διπλό" με το χάρισμα του αρχηγού Κλάους, 2-1 ο ΠΑΟΚ τη Σλόβαν
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Ίβιτς: "Αυτή είναι η δουλειά του Κλάους"
Η ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Γκάρι Ροντρίγκες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ