ΠΑΟΚ

Ρόμπσον για Μπερμπάτοφ: "Αρχοντικός, με πολύ καλό κεφάλι"

Ρόμπσον για Μπερμπάτοφ: "Αρχοντικός, με πολύ καλό κεφάλι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράιαν Ρόμπσον μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ σε μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας.

Η Βουλγαρία έχει αρχίζει να ζει από τώρα στους ρυθμούς του μεγάλου φιλικού αγώνα που θα διεξαχθεί τον Μάιο προς τιμήν του Χρίστο Στόιτσκοφ. Και αυτό το γεγονός δίνει την αφορμή για συνεντεύξεις με "θρύλους" του ποδοσφαίρου.

Ένας από αυτούς ο Μπράιαν Ρόμπσον, ο μακροβιότερος αρχηγός και νυν πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος μιλώντας στη γειτονική χώρα αναφέρθηκε και στον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.Είπε, συγκεκριμένα:

"Moυ άρεσε πολύ ως παίκτης. Τον παρακολουθούσα από όταν έπαιζε στην Τότεναμ, μετά ήρθε σε μας. Τα πήγε πολύ καλά. Ο κόσμος λέει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός αλλά για μένα έβγαλε άλλα στοιχεία που χρειάζονται στον αγωνιστικό χώρο.

08 May 1994 FA premiership - Manchester United v Coventry CityBryan Robson (United)
08 May 1994 FA premiership - Manchester United v Coventry CityBryan Robson (United) DAVID DAVIES / OFFSIDE

Αρχοντικός παίκτης που χρησιμοποιούσε πολύ καλά το κεφάλι του, Δεν περίμενες από αυτόν να είναι στο επίκεντρο των "μαχών" στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά σκόραρε εξαιρετικά γκολ και κέρδισε παιχνίδια για την ομάδα.

Η περίοδος του στην Γιουνάιτεντ ήταν επιτυχημένη. Θα έλεγα ότι είναι ένας από τους αγαπημένους μου επιθετικούς όσο καιρό παρακολουθώ την ομάδα..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ