ΠΑΟΚ

Ρίχνει γέφυρες στους συνδέσμους

Ρίχνει γέφυρες στους συνδέσμους
INTIME SPORTS

Διαβάστε πώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιχειρεί να βελτιώσει τη συνεργασία της με το κομμάτι των οργανωμένων λίγο πριν αρχίσουν τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν.

Κινήσεις για να έρθει πιο κοντά στους οργανωμένους οπαδούς και να αποκτήσει καλύτερη συνεργασία μαζί τους κάνει το τελευταίο διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την περασμένη εβδομάδα συγκεκριμένα, το μέλος της διοίκησης, σύμβουλος για θέματα ασφαλείας, Ηλίας Γεροντίδης, επισκέφθηκε τους φυλακισμένους οπαδούς στα Διαβατά, μαζί με νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για τις περιπτώσεις τους.

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα με μία ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: "Ανοίγοντας τον δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας των φίλων του ΠΑΟΚ, δηλαδή τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών, η ΠΑΕ γνωστοποιεί τα τηλέφωνα επικοινωνίας των Κυριάκου Γιαντσίδη και Χρήστου Δετσιούδη.

Οι ενεργοί σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τους Κυριάκο Γιαντσίδη: 6941 584328 ή Χρήστο Δετσιούδη: 6947 371919 προκειμένου να αρχίσει η καταγραφή όσων εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται".

Σε πρώτη φάση, στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι σύνδεσμοι λειτουργούν (στην ΠΑΕ υπάρχει μία λίστα με 120 περίπου που θέλουν να διαπιστώσουν αν ισχύει) και να ανανεώσει τη λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους (τηλέφωνα, διεύθυνση γραφεία κλπ). Αμέσως μετά θα ακολουθήσει απευθείας επαφή μαζί τους προκειμένου να υπάρχει καλύτερη συνεργασία.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι δεσμοί επικοινωνίας των δύο πλευρών να δυναμώσουν κι άλλο μετά το Σάββατο, όταν θα γίνει μία συνάντηση των εκπροσώπων των συνδέσμων της Θεσσαλονίκης που δεν αποκλείεται να οδηγήσει στη συγκρότηση μία ομάδας επικοινωνίας με την ΠΑΕ.

Φυσικά, το τάιμινγκ όλων αυτών των κινήσεων δεν είναι τυχαίο, καθώς σε λίγο έρχονται τα κρίσιμα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο, πολύ πιθανόν ο τελίκός του Κυπέλλου και φυσικά τα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ πρέπέι να κερδίσει και το στοίχημα της εξέδρας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ