ΠΑΟΚ

Ρίχνει χρήμα και αγοράζει επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Ρίχνει χρήμα και αγοράζει επιθετικό ο ΠΑΟΚ
Σαββίδης 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φθάνει στο τέλος η αναζήτηση επιθετικού, καθώς Σαββίδης-Μίχελ-Ίβιτς έχουν καταλήξει στον παίκτη που θα αγοράσουν. Προτάθηκε ο Ν 'Ντόι, αλλά ο ΠΑΟΚ προσπέρασε την περίπτωσή του.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτη να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του. Κατά δήλωση Ίβιτς, να μπορεί να παίξει ως φορ, αλλά και ως ακραίος, καθώς θέλει να αυξήσει τον ανταγωνισμό στους εξτρέμ της ομάδας.

Η αναζήτηση φθάνει στο τέλος της, καθώς Μίχελ και Ίβιτς έχουν καταλήξει στον παίκτη που θέλουν να φέρουν στην Τούμπα και έχουν πάρει και το "πράσινο φως" από τον Ιβάν Σαββίδη για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να βγει από το ταμείο της ομάδας ένα σημαντικό ποσό για την αγορά ενός παίκτη σε καλή ηλικία και με τα χαρακτηριστικά που ζητά ο προπονητής. Εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρχουν ακόμη και σήμερα, αφού οι επαφές είναι άκρως προχωρημένες.

Προτάθηκε ο Ν' Ντόι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται

Στο μεταξύ, ένας παίκτης που έχει περάσει από Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, ο Νταμ Ν' 'Ντόι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Στα 31 του ο Σενεγαλέζος ανήκει στην Τραμπζονσπόρ ( πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Σάντερλαντ ) αλλά η τουρκική ομάδα δεν τον υπολογίζει.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του, προφανώς επειδή είναι στα 31 του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ