ΠΑΟΚ

Ρίχνει τους τόνους ο Ρατς...

Ρίχνει τους τόνους ο Ρατς...
INTIME SPORTS

Πιο ήπιος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Ρατς σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αφού μίλησε μόνο για την ανάγκη να του εξηγήσει κάποιος από τον ΠΑΟΚ τι συμβαίνει ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα εθνική Ρουμανίας.

Δεν σταματά να κάνει δηλώσεις στην Ρουμανία ο Ραζβάν Ρατς για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Τις προηγούμενες φορές εμφανιζόταν... επιθετικός όσον αφορά τον "Δικέφαλο" ("αν θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο ενός παίκτη που είναι σε ισχύ, θα πρέπει να πληρώσουν", είχε πει), τώρα φαίνεται να έχει μια πιο ήπια στάση και στάθηκε στο ότι από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να του εξηγήσουν τι συμβαίνει.

Ο Ρουμάνος είπε στην dolce-sport.ro:

"Ανησυχώ για την προσωπική μου κατάσταση. Σίγουρα υπάρχει ο αγώνας της Εθνικής με την Ουγγαρία, αλλά πρώτα πρέπει να λύσω την κατάσταση εδώ και τουλάχιστον να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν ξέρω ακριβώς... Δεν έχω μιλήσει με κανέναν στην ομάδα, γι 'αυτό λέω ότι δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο είμαι στην δεύτερη ομάδα.

Μου είπαν ότι είναι απόφαση του συλλόγου, αυτό είναι όλο. Μου είπαν ότι θα μπορούσα να φύγω ως ελεύθερος. Αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται αυτό. Μου είπαν ότι δόθηκε κάποιο έγγραφο ή κάτι τέτοιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ