ΠΑΟΚ

Ρήτρα για τον τάπητα της Τούμπας

Ρήτρα για τον τάπητα της Τούμπας
Μαρινάκης Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει βάλει ασφαλιστικές δικλείδες και θα πληρώσει την εταιρία που ανέλαβε την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα μόνο αν αυτός είναι απολύτως εντάξει.

Παρότι έχουν περάσει σχεδόν 40 μέρες από τότε που τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας στην Τούμπα, η κατάστασή του δεν έχει φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται και ο θεατής διά γυμνού οφθαλμού.

Την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, ηNOVAδημοσίευσε έναvideoαπό την πρόβα τηςSkyCam(της κάμερας που δίνει πλάνα από ψηλά πάνω ακριβώς από τον αγωνιστικό χώρο) στην Τούμπα ενόψει της μετάδοσης που έκανε χθες το βράδυ.

Μέσα από αυτή προέκυψαν πλάνα (μία γεύση μπορείτε να πάρετε στα παρακάτω στιγμιότυπα) που «αποτύπωναν» το πρόβλημα που υπάρχει.

Ρήτρα για τον τάπητα της Τούμπας
Ρήτρα για τον τάπητα της Τούμπας
Ρήτρα για τον τάπητα της Τούμπας

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να καλυφθεί σε περίπτωση που σύντομα δεν αποκτήσει έναν τάπητα υψηλής ποιότητας, όπως συμφώνησε με την εταιρία που ανέλαβε τις εργασίες. Συγκεκριμένα, στο σχετικό συμβόλαιο, υπάρχει ρήτρα που αναφέρει πως η εταιρία θα πληρωθεί ΜΟΝΟΝ όταν ο τάπητας θα έρθει σε άριστη κατάσταση.

Αν μάλιστα, αυτό, δεν συμβεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, τότε η ΠΑΕ θα αποζημιωθεί από την εταιρία. Γι’ αυτό και η ίδια η εταιρία έχει πολύ σοβαρό κίνητρο να φέρει το συντομότερο δυνατό το τερέν σε άριστη κατάσταση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ