ΠΑΟΚ

Ρέστα για τίτλο μέσω Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Πώς ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε εμπράκτως την μεγάλη επιθυμία του για τίτλο μέσω του νέου συμβολαίου του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία πίσω από το νέο συμβόλαιο του ΠΑΟΚ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σαββίδης.

Έχει να κάνει με το ενδιαφέρον κινεζικού συλλόγου που είχε εκδηλωθεί από τα τέλη Ιανουαρίου, αλλά τότε, στο κλείσιμο της εγχώριας μεταγραφικής περιόδου δεν είχε φτάσει στην Τούμπα πρόταση που να δελεάσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εκείνη την περίοδο ο Δικέφαλος ήταν σε ετοιμότητα για να αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτς αν ερχόταν η μεγάλη πρόταση από την Κίνα.

Τελικά "αυτή" έσκασε πριν λίγες ημέρες και έφερε εσωτερική κινητοποίηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ήταν άκρως δελεαστική.

Οι Κινέζοι πρόσφεραν ένα ποσό που με διαπραγμάτευση θα μπορούσε να περάσει και τα 7.000.000 ευρώ, στον ΠΑΟΚ και το άκρως εντυπωσιακό ποσό των 4.000.000 ευρώ ετησίως στον 27χρονο Σέρβο φορ. Τα 19 γκολ σε 29 ματς είχαν αφήσει άκρως εντυπωσιασμένους τους άνθρωπος της κινεζικής ομάδας και φυσικά έβαλαν σε σκέψη και τον υψηλόσωμο φορ.

Ρέστα για τίτλο μέσω Πρίγιοβιτς

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λειτούργησαν ψύχραιμα και σταθμίζοντας το κοινό συμφέρον: Να πορευτούν μαζί μέχρι το καλοκαίρι για να υλοποιήσουν τον στόχο του ντάμπλ.

Έτσι, ήρθε η απόφαση για νέο συμβόλαιο με γενναία αύξηση απολαβών που από τις 850.000 ευρώ ετησίως θα φτάσουν κοντά στο 1.500.000 ευρώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, όμως είναι προφανές ότι έχοντας ως δεδομένη την πρόταση από την Κίνα, στην Τούμπα γνωρίζουν πως με την κατάκτηση του τίτλου, τον πιθανό τίτλο του πρώτου σκόρερ και τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, ο Πρίγιοβιτς μπορεί να φέρει ακόμα ακόμη περισσότερα χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι με βάση το υπάρχον συμβόλαιο το buy out του Πριγιοβιτς φτάνει τα 10.000.000 ευρώ.

*Στη φωτογραφία, Πριγιοβιτς και Γιώργος Σαββίδης, λίγο μετά τη συμφωνία στο "Μακεδονία Παλλάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συμφωνία ΠΑΟΚ - Πρίγιοβιτς για νέο συμβόλαιο
Το διπλό σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη για τον Γκαρθία
Η "ντιμπιντάι" αφιέρωση του Γ. Σαββίδη στον Ουάρντα!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ