ΠΑΟΚ

Ρέι στο Sport24.gr: "Στην εθνική Αργεντινής μέσω ΠΑΟΚ"

Ρέι στο Sport24.gr: "Στην εθνική Αργεντινής μέσω ΠΑΟΚ"

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ο Ροδρίγο Ρέι μιλά στο Sport24.gr για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ και το όνειρο να κληθεί στην εθνική Αργεντινής μέσα από τις εμφανίσεις του με το "Δικέφαλο".

Το Σάββατο (8/7) το απόγευμα η Γοδόι Κρους ανακοίνωσε κι επίσημα ότι ο 26χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας, Ροδρίγο Ρέι, ταξιδεύει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο "Δικέφαλο".

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ μίλησε στο Sport24.gr. Η ικανοποίηση για το αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις, η αναμονή των τελευταίων ημερών, η επικοινωνία του με τους Σάχα και Φακούντο Περέιρα, οι "τίτλοι που μεγαλώνουν μια ομάδα" και το όνειρο να δει το όνομά του στη λίστα του Χόρχε Σαμπαόλι σε μία εκ των επόμενων κλήσεων του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αργεντινής.

- Τέλος καλό, όλα καλά! Έρχεσαι στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Είσαι έτοιμος γι' αυτό το μεγάλο βήμα;

"Είμαι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ με πήρε ως μεταγραφή. Που με εμπιστεύτηκε για το ρόστερ του κι έχω πολλή ανυπομονησία να παίξω και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Είναι μια μεγάλη νέα πρόκληση και το κίνητρό μου είναι τεράστιο".

Ρέι στο Sport24.gr: "Στην εθνική Αργεντινής μέσω ΠΑΟΚ"
Ρέι

- Κατέληξε σε ένα μίνι-σίριαλ η μετακίνησή σου στον ΠΑΟΚ. Αρχικά υπήρξε συμφωνία, έπειτα κάπου... "κόλλησε" και τις τελευταίες ημέρες εκ νέου συμφωνία και... βαλίτσες για Ελλάδα. Είχες άγχος κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου των διαπραγματεύσεων;

"Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα τόσο άγχος. Κι αυτό γιατί δεν είχα χρόνο να αγχωθώ λόγω των υποχρεώσεων. Είχα υποχρεώσεις και ματς με τη Γοδόι Κρους, οπότε είχα το μυαλό μου μόνο σε αυτό και το πώς θα παίξω καλά. Βέβαια, τις τελευταίες αυτές ημέρες ήθελα να επιλυθούν όλα με τον καλύτερο τρόπο, να κλείσει η μεταγραφή και να καταλήξει αίσια όλο αυτό το σίριαλ που διήρκησε μερικές εβδομάδες. Ήταν αυτό που ήθελα. Να τεθώ, δηλαδή, άμεσα στη διάθεση της νέας μου ομάδας και του νέου μου προπονητή. Να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες".

- Μίλησες με κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ή με συμπατριώτες σου, οι οποίοι αγωνίζονται τώρα στην Ελλάδα ή έχουν περάσει στο παρελθόν από το ελληνικό πρωτάθλημα για να ζητήσεις τη γνώμη τους πριν λάβεις την απόφαση να απαντήσεις καταφατικά στην πρόταση του "Δικεφάλου";

"Μίλησα με τον Σάχα, ο οποίος είναι επίσης γκολκίπερ κι έχει περάσει από την Ελλάδα (ΑΕΚ). Μίλησα, επίσης, με τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Αυτά που μου είπαν για την Ελλάδα, για την πόλη, ήταν πολύ καλά κι όμορφα. Έκαναν πιο εύκολη την επιλογή μου. Θέλω πολύ να ζήσω αυτή τη νέα εμπειρία. Θέλω να γνωρίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο και να είμαι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα μαζί με την ομάδα μου".

Ρέι στο Sport24.gr: "Στην εθνική Αργεντινής μέσω ΠΑΟΚ"
Ρέι

- Ο μέχρι πρότινος βασικός τερματοφύλακας της νέας σου ομάδας, Παναγιώτης Γλύκος, τραυματίστηκε και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Είσαι έτοιμος να πάρεις άμεσα τα γάντια του βασικού;

"Το εάν θα είμαι βασικός ή όχι, θα το αποφασίσει ο προπονητής. Κανείς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση. Την κερδίζεις μέρα με τη μέρα".

- Ο ΠΑΟΚ την περυσινή σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με την ΑΕΚ. Ήταν ο πρώτος τίτλος μετά από 14 χρόνια. Τι μπορεί να σημαίνει η επιτυχία αυτή για τη σεζόν που έρχεται; Δεν είναι μυστικό ότι ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Μπορεί να επιτευχθεί;

"Είναι καλό που η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο. Οι τίτλοι "μεγαλώνουν" μια ομάδα και την οδηγούν σε φάση ανάπτυξης. Για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε στο ύψος των περιστάσεων στις κρίσιμες χρονικές συγκυρίες. Δεν είναι εύκολο. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να κάνουμε καλή προετοιμασία για να μπούμε δυνατά από την αρχή στις επίσημες υποχρεώσεις μας".

Ρέι στο Sport24.gr: "Στην εθνική Αργεντινής μέσω ΠΑΟΚ"

- Είσαι, κατά γενική ομολογία, από τους πιο ταλαντούχους Αργεντινούς τερματοφύλακες. Πιστεύεις ότι μέσα από τις εμφανίσεις σου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα καταφέρεις να κερδίσεις την κλήση σου στην "αλμπισελέστε" και να βρεθείς στη λίστα του Χόρχε Σαμπαόλι;

"Εάν έρθει με τον ΠΑΟΚ η κλήση στην εθνική Αργεντινής θα είναι ένα όνειρο. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να είμαι κοντά σε αυτό το όνειρο είναι να τα πάω καλά στον ΠΑΟΚ. Το μυαλό μου είναι σε αυτό και μόνο. Να προετοιμαστώ με τον καλύτερο τρόπο για να έχω μια καλή σεζόν με τη νέα μου ομάδα και να γίνει πραγματικότητα το όνειρο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ