ΠΑΟΚ

Ρέι: "Σημαντική προσθήκη ο Σαμπράνο"

Ρέι: "Σημαντική προσθήκη ο Σαμπράνο"

Ο Ροντρίγκο Ρέι μίλησε σε ιστοσελίδα του Περού για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ ο Κάρλος Σαμπράνο.

Μεγάλο ενδιαφέρον στα περουβιανά μέσα ενημέρωσης έχει προκαλέσει η είδηση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Κάρλος Σαμπράνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ιστοσελίδα " depor.com" φιλοξενεί δηλώσεις του Ροντρίγκο Ρέι που μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

"Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται, δεν έχω διαβάσει τα ρεπορτάζ στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Αν, όμως, ο Κάρλος Σαμπράνο έρθει στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα. Είναι ένα διεθνής παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη", σημείωσε ο 26χρονος κίπερ και συνέχισε: "Είναι ένα εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός που έχει παίξει για πολλά χρόνια στην Μπουντεσλίγκα, ένα από ταν κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Είναι δεδομένο ότι πιθανή άφιξη στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα".Τόνισε ακόμη ότι θα βοηθήσει και τον ίδιο προσωπικά να υπάρχει και ένας ακόμη παίκτης από τη Λατινική Αμερική, γιατί θα βοηθήσει στην προσαρμογή του.Και κατέληξε, λέγοντας: "Θα παλέψουμε για πολύ σημαντικά πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό θα είναι πολύ καλό να έρθει στην ομάδα και ένας αμυντικός τόσο υψηλού επιπέδου όπως ο Σαμπράνο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ