ΠΑΟΚ

Ρέι: "Ο κόσμος θα με δει να δίνω πάντα το μέγιστο για τον ΠΑΟΚ"

Ρέι: "Ο κόσμος θα με δει να δίνω πάντα το μέγιστο για τον ΠΑΟΚ"

Ο Ροντρίγκο Ρέι έκανε στο ΠΑΟΚ TV τις πρώτες δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον "Δικέφαλο" και έβαλε πρώτο στόχο να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του. (VIDEO)

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Ροντρίγκο Ρέι, ο Αργεντινός τερματοφύλακας μίλησε στο ΠΑΟΚ TV.

Επανέλαβε τα όσα είχε πει στη συνέντευξή του στο Sport24.gr για τις συνομιλίες που είχε με τον Σάχα και τον Περέιρα σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τον στόχο να πάει στην εθνική Αργεντινής.

Πρόσθεσε, ακόμη ότι θέλει να εξελιχθεί μέσω του ΠΑΟΚ και έστειλε και την υπόσχεσή του στους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ:
"Η αλήθεια είναι ότι από τη τη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκα και πολύ. Μου άρεσε η ιδέα να έρθω και ήταν δική μου επιθυμία να έρθω σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, για να μπορέσω να εξελιχθώ και ποδοσφαιρικά. Από την ημέρα που εμφανίστηκε αυτή η περίπτωση ήθελα και με ενδιέφερε να έρθω. Είμαι ευτυχισμένος που θα αποτελέσω μέρος της ομάδας".

Για τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε για να πάρει πληροφορίες:
"Μίλησα με τον Σεμπαστιάν Σάχα που είναι επίσης ένας τερματοφύλακας και έπαιξε πολλά χρόνια στην Ελλάδα, καθώς και με τον Φακούντο Περέιρα που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Μου δώσανε πολύ καλές συστάσεις για την ομάδα και την πόλη. Με όσα άκουσα δεν άργησα να πω το ναι".

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει από τώρα:
"Έχω όρεξη να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται με την ομάδα στην προετοιμασία. Η αλήθεια είναι ότι προέρχομαι από μία γεμάτη χρονιά. Θέλω να ενσωματωθώ στην ομάδα και να γνωριστώ με τους νέους συμπαίκτες μου με τους οποίους θα συνεργαστώ. Αυτό που με νοιάζει είναι να αγωνιστώ και να προσαρμοστώ γρήγορα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν:
"Ένα από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η όρεξη για ποδόσφαιρο, ο τρόπος που το ζω και το πάθος που έχω γι' αυτό, καθώς και η υποχρέωση να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε η ομάδα στο πρόσωπό μου. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα δούνε έναν παίκτη που προσφέρει και δίνει κάθε μέρα το μέγιστο για την ομάδα που αγωνίζεται".

Για το όνειρο της κατάκτησης Μουντιάλ με την εθνική Αργεντινής:
"Είναι ένα όνειρο που έχω από μικρός και ελπίζω ο ΠΑΟΚ να με βοηθήσει να το πετύχω. Πρώτα όμως πρέπει να παίξω εδώ και να αποδώσω στην ομάδα μου. Είμαι πολύ συγκροτημένος για να πετύχω τον στόχο μου. Τώρα έρχεται το πιο ευχάριστο κομμάτι, να παίξω".


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ