ΠΑΟΚ

Ρέι: "Μου είπαν από την Ελλάδα να περιμένω"

Ρέι: "Μου είπαν από την Ελλάδα να περιμένω"

Ο Ροντρίγκο Ρέι αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον κρατάνε σταντ-μπάι και πως το θέμα του θα ξεκαθαρίσει μέχρι το Σάββατο (1/7).

Ο Ροντρίγκο Ρέι έχει ετοιμάσει βασλίτσες για την Ελλάδα, ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει το "πράσινο φως" από τη διοίκηση της Γοδόι Κρουζ και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας έκανε δηλώσεις στους Αργεντινούς δημοσιογράφους και αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

"Από σήμερα Πέμπτη (29/6) είμαι στη διάθεση της ομάδας. Το να είσαι στη μέση μίας διαπραγμάτευσης είναι δύσκολο και γι’ αυτό δεν έπαιξα την Τρίτη. Τώρα είχα μία επικοινωνία με τους ανθρώπους στην Ελλάδα και μου είπαν ότι θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να διευθετηθούν μερικές λεπτομέρειες.

Τους είπα ότι αν είναι να φύγω θα φύγω μετά την ερχόμενη Τρίτη (4/7 στον αγώνα με την Γκρέμιο) γιατί θέλω να παίξω σε αυτό τον αγώνα".

Με βάση τα όσα αναφέρει ο αργεντίνικος Τύπος, η διοίκηση της Γοδόι θα περιμένει μέχρι το Σάββατο (1/7) και στη συνέχεια, αν δεν προκύψει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, θα ανοίξει και πάλι την διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ