ΠΑΟΚ

Ρέι: "Ξεχωρίζει για το πάθος το ελληνικό πρωτάθλημα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο 26χρονος Αργεντινός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ροδρίγο Ρέι, στάθηκε στη προσαρμογή του στα νέα δεδομένα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στους φίλους του "Δικεφάλου".

Ο Ροδρίγο Ρέι παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "deunrinconbodeguero" και αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εμπειρίες του από την Ελλάδα σε επίπεδο πρωταθλήματος αλλά και της καθημερινότητάς του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα: "Κατ’ αρχάς θα πρέπει να πω, πως είμαι σε διαδικασία προσαρμογής ακόμη. Αλλά καθημερινά, με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται ευκολότερο. Μαθαίνω σταδιακά την κουλτούρα και του συλλόγου και των οπαδών. Είναι πάντα ωραίο να γνωρίζεις νέα πράγματα. Αυτό που μπορώ να πω για το πρωτάθλημα, είναι πως ξεχωρίζει για το πάθος του…"

Για τις διαφορές του ελληνικού ποδοσφαίρου με αυτό της Αργεντινής: "Υπάρχουν παρόμοια πράγματα αναφορικά με το περιβάλλον, την ενέργεια των ανθρώπων, το πάθος που τους διακρίνει. Η ομάδα που ανήκω έχει πολλούς οπαδούς που είναι παθιασμένοι γι΄αυτήν. Από άποψη ανταγωνισμού, το πρωτάθλημα της Αργεντινής είναι πιο ομοιόμορφο. Εδώ υπάρχουν τέσσερις μεγάλες ομάδες, μία από τις οποίες είναι ο ΠΑΟΚ, οι οποίες διαφέρουναπό τις υπόλοιπες".

Για την εμπειρία του Europa League: "Δεν φτάσαμε όσο μακριά θα θέλαμε και θα μπορούσαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη, σε ένα τέτοιο τουρνουά και ήταν πολύ καλή".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Είμαστε στη δεύτερη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρώτο. Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη έχει δρόμο καθώς διαρκεί μια ολόκληρη σεζόν".

Για την υποδοχή από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Μου συμπεριφέρθηκαν όλοι πολύ καλά. Για να είμαι ειλικρινής έχουν μεγάλο σεβασμό και στο δρόμο πάντα σου δείχνουν την αγάπη τους".

Για την αγωνιστική παρουσία του: "Ευτυχώς, έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια από τότε που ήρθα. Είμαι τόσο χαρούμενος εδώ".

Για τη ζωή στην Ελλάδα: "Συνήθως περνάω χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια μου, προπόνηση και σπίτι. Στον ελεύθερο χρόνο μου, πέρα από αυτά που κάνω με τα παιδιά και τη σύζυγό μου, έχω και μαθήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας τρεις φορές την εβδομάδα και τώρα άρχισα να παίζω και κιθάρα. Μου παίρνει αρκετό χρόνο. Η Ελλάδα είναι όμορφη αλλά προφανώς η Αργεντινή είναιη Αργεντινή και πάντα θα είναι η καλύτερη χώρα για μένα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ