ΠΑΟΚ

Ρατς: "Χαρούμενος για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη"

Ρατς: "Χαρούμενος για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη"

Η παρουσία του Ραζβάν Ρατς στη Θεσσαλονίκη και το κάλεσμα των φίλων του ΠΑΟΚ στον Ρουμάνο να γυρίσει στον "Δικέφαλο"

Τις προηγούμενες μέρες η ιστοσελίδα dolce-sport.ro είχε αναφέρει πως υπάρχουν καλές πιθανότητες ο Ραζβάν Ρατς να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αφού η Ράγιο Βαγιεκάνο υποβιβάστηκε. Ο Ρουμάνος "ανέβασε" μια φωτογραφία στο instagram γράφοντας "χαρούμενος για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη".

Η άφιξή του στην πόλη είχε ως αποτέλεσμα να του σταλούν μηνύματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον καλούσαν να γυρίσει στον "Δικέφαλο". Από εκεί και πέρα στο εξωτερικό γράφτηκε για τον ΠΑΟΚ (ως μια υποψήφια επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του) το όνομα του Μίλαν Μπίσεβατς, του 32χρονου στόπερ που έπαιξε φέτος στην Λάτσιο και ο οποίος έχει προταθεί εδώ και καιρό στον "Δικέφαλο".

Νέα αναφορά σε Βαρέλα και ΠΑΟΚ

Δεν λένε να σταματήσουν να αναφέρονται στον Φερνάντο Βαρέλα και στον ΠΑΟΚ οι Ρουμάνοι. Η Στεάουα, ομάδα του 28χρονου αμυντικού, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τον "Δικέφαλο" στις 13 Ιουλίου. Ετσι στην ιστοσελίδα prosport.roτονίζεται πως μετά το συγκεκριμένο ματς μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του Βαρέλα και οι Ρουμάνοι αναφέρουν πως αν ο ΠΑΟΚ πιέσει τότε ο παίκτης μπορεί να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τους "ασπρόμαυρους" από την στιγμή που αποκτηθεί. Υπογραμμίζεται πως ο "Δικέφαλος" προσφέρει πάνω από 1 εκατ. ευρώ ενώ ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι θέλει 2 εκατ. ευρώ.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του Ρατς:

Happy to be back to Thessaloniki .....

A photo posted by R.R.15 (@razvanrat15) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ