ΠΑΟΚ

Ρατς: "Στο χέρι μας..."

Ρατς: "Στο χέρι μας..."
INTIME SPORTS

Για τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να βγει πρώτος στα πλέι οφ μίλησε ο Ράζβαν Ρατς, ενώ δηλώσεις μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε και ο Φακούντο Περέιρα.

Για τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να βγει πρώτος στα πλέι οφ με την υπάρχουσα κατάσταση στην βαθμολογία μετά το τέλος των δύο πρώτων αγωνιστικών της διαδικασίας μίλησε ο Ράζβαν Ρατς.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ στη NOVA:

Για το τι γεύση του άφησε το παιχνίδι με την Τρίπολη: "Μας μένει μία πικρή γεύση, γιατί παίξαμε καλά. Κάναμε ευκαιρίες και είχαμε την δυνατότητα να πετύχουμε αρκετά γκολ. Μένουμε πίσω στην κούρσα της πρώτης θέσης και αυτό είναι δυσάρεστο".

Για το αν η ομάδα του έδωσε το 100% και για τις χλιαρές αποδοκιμασίες του κόσμου του ΠΑΟΚ: "Δεν μπορεί να αδικήσει κανένας τον κόσμο, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα. Είναι και θέμα τύχης το ποδόσφαιρο. Ένα από τα τρία δοκάρια να πήγαινε μέσα, ο κόσμος θα αντιδρούσε διαφορετικά. Δεν αναφέρομαι στις άλλες ευκαιρίες. Αλλά σίγουρα σήμερα μας έλειψε η τύχη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη να βγει πρώτος στα πλέι οφ: "Σίγουρα από εμάς εξαρτάται. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αν πάρουμε τη νίκη στην Τούμπα, πιστεύω ότι θα είναι όλα στα χέρια μας".

Φακούντο Περέιρα: "Χάσαμε δύο βαθμούς"

Τέλος, ο Φακούντο Περέιρα αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες, αλλά εξέφρασε την άποψη πως τα γκολ θα έρθουν, εφόσον αυτός και οι συμπαίκτες του συνεχίσουν να προσπαθούν.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ: "Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες. Υπάρχει κούραση, σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα γκολ θα έρθουν. Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι".

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: "Σίγουρα δεν είναι καλό το συναίσθημα που μας αφήνει το παιχνίδι. Αισθανόμαστε καλά που δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τις κάναμε γκολ. Αυτό μας προβληματίζει. Χάσαμε δύο βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε με βάση την εικόνα του παιχνιδιού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ