ΠΑΟΚ

Ρατς: "Λάθος μου, αλλά έπρεπε να αποβληθεί και ο Γκόμες"

Ρατς: "Λάθος μου, αλλά έπρεπε να αποβληθεί και ο Γκόμες"
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Ρατς μίλησε για την φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα και έκανε το παράπονο για τον Θάνο.

Ο Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Ρατς, έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις για την αποβολή του και την διαιτησία του Θάνου στο ματς με την Κέρκυρα, ενώ σημείωσε και την βελτίωση στην απόδοση του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την αποβολή του και την διαιτησία: "Νομίζω ότι όλα είναι καθαρά. Αν αυτό συνέβαινε με τον Γκόμες στο πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ άρχιζε με παίκτη παραπάνω στο δεύτερο μέρος τότε όλα θα διαφορετικά. Αν θέλουμε ακόμη και στα λάθη να υπάρχει ισότητα όπως αποβλήθηκα εγώ έτσι έπρεπε να αποβληθεί και ο Γκόμες".

Για το αν ήταν ζήτημα ψυχολογικής πίεσης η αποβολή του: "Δεν υπήρχε πίεση. Έκανα ένα λάθος, είχα κίτρινη, έπρεπε να περιμένω να πάρει την μπάλα ο αντίπαλος και μετά να πάω πάνω του. Αλλά δεν υπήρχε πίεση, ήμουν με καθαρό το μυαλό μου"


Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και αν είναι πιο ισορροπημένη η εικόνα του αμυντικά: "Μπορείτε να το δείτε αυτό, είναι εμφανές. Παίζουμε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Κρατάμε την μπάλα περισσότερο και πιστεύω ότι όσο κυλά ο καιρός θα παίζουμε και καλύτερα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ