ΠΑΟΚ

Ρατς: "Ήρθα για διακοπές, όχι για τον ΠΑΟΚ"

Ρατς: "Ήρθα για διακοπές, όχι για τον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραζβάν Ρατς τόνισε πως γύρισε στη Θεσσαλονίκη για διακοπές και πως η παρουσία του στην πόλη δεν έχει να κάνει με τον "Δικέφαλο".

Ο Ραζβάν Ρατς είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη, ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον κάλεσαν να επιστρέψει στον "Δικέφαλο" αλλά ο Ρουμάνος τόνισε πως γύρισε στην πόλη για διακοπές και η παρουσία του στην συμπρωτεύουσα δεν έχει να κάνει με τους "ασπρόμαυρους". Οσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm:

Για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη:
" Δεν γύρισα για τον ΠΑΟΚ. Ήρθα για διακοπές στη Χαλκιδική και για να δω κάποιους φίλους".

Για τον ΠΑΟΚ:
"Έχω ακόμα επαφή με παλιούς συμπαίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρει να είναι στους ομίλους. Θα είναι μεγάλη η χαρά και η περηφάνια για τους παίκτες και για τους οπαδούς. Θεωρώ ότι έχει πιθανότητες να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ".

Για το αν έβλεπε τον ΠΑΟΚ:
"Δεν είδα αγώνες του ΠΑΟΚ γιατί δεν είχα το κανάλι, αλλά μάθαινα συνεχώς τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστήθηκα πολύ το διάστημα στον ΠΑΟΚ για πολλούς λόγους και λυπήθηκα που αναγκάστηκα να φύγω, γιατί Άρνεσεν και Τούντορ δε με ήθελαν. Εγώ δεν ήθελα να φύγω πάντως. Είμαι πλέον και οπαδός του ΠΑΟΚ".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:
" Οι οπαδοί της Bαγιεκάνο (σ.σ. ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2015-16) ήταν τρελοί, αλλά όχι τόσο όσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ".

Εξοργισμένος ο Μπεκάλι

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα fanatik.roο ισχυρός άνδρας της Στέαουα, Τζίτζι Μπεκάλι εκνευρίστηκε με το γεγονός πως " ο Βαρέλα μίλησε σε ΜΜΕ για την πιθανότητα μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ". Τονίζεται, επίσης, πως ο Μπεκάλι προειδοποίησε τον 28χρονο αμυντικό να σταματήσει να πιέζει για μεταγραφή, διαφορετικά θα του επιβληθεί πρόστιμο.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ