ΠΑΟΚ

Ρατς: "Δεν υπήρχε σημείο επαφής με Τούντορ και Αρνεσεν"

Ρατς: "Δεν υπήρχε σημείο επαφής με Τούντορ και Αρνεσεν"
Ρατς

Ο Ραζβάν Ρατς μίλησε για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ αλλά και για την περσινή σεζόν που εξελίχθηκε άσχημα για τον "Δικέφαλο".

Στην Ρουμανία μίλησε για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Ρατς. Ο ποδοσφαιριστής της Ράγιο Βαγεκάνο είπε:

Για την περσινή πορεία του ΠΑΟΚ: "Όλοι μέσα στην ομάδα ελπίζαμε ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Έτσι ήταν μέχρι το Δεκέμβριο, ήμασταν μπροστά από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια αρχίσαμε να χάνουμε συχνά και ο Ολυμπιακός μας προσπέρασε. Στην κανονική περίοδο τερματίσαμε στη δεύτερη θέση αλλά παίξαμε πολύ άσχημα στα πλέι οφ".

Για την αποχώρησή του από τους "ασπρόμαυρους": "Το συμβόλαιο μου ήταν για τρία χρόνια καθώς μετά το μισό της πρώτης σεζόν είχαμε επεκτείνει την συμφωνία. Το καλοκαίρι ήρθαν στην ομάδα νέα άτομα, ο προπονητής Τούντορ και ο αθλητικός διευθυντής Αρνεσεν με τους οποίους δεν μπόρεσα να βρω μια κοινή γλώσσα".

Για τους Έλληνες φιλάθλους: "Οι φίλαθλοι πάντα αποδοκιμάζουν και σφυρίζουν τους παίκτες. Είναι κάτι που δεν υπάρχει στην Αγγλία, ούτε στη Ράγιο το έχω δει. Στη Νότια Ευρώπη οι άνθρωποι έχουν μια διαφορετική ψυχολογία και δένονται πολύ περισσότερο με την ομάδα τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ