ΠΑΟΚ

Ρατς: "Δεν το περίμενα..."

Ρατς: "Δεν το περίμενα..."
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Ρατς μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση του προπονητή, Ιγκόρ Τούντορ. Εξέφρασε την έκπληξή του ο Ρουμάνος αριστερός μπακ.

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα fanatik.ro ο Ραζβάν Ρατς. Συγκεκριμένα είπε: "Μου είπαν ότι είναι απόφαση του τεχνικού. Δεν το περίμενα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά μου είπαν πως πρόκειται για μια απόφαση που είναι του προπονητή. Δεν έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι θα κάνω. Είχα μια συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή και αυτό ήταν όλο. Θέλω να μείνω στο εξωτερικό, αλλά θα δω τι θα κάνω αν δεν μείνω στο εξωτερικό".

"Βόμβα στην Ελλάδα, ανεπιθύμητος ο Ρατς"

Πολλά είναι οι αναφορές που υπάρχουν στο εξωτερικό όσον αφορά το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Ρατς. "Βόμβα στην Ελλάδα", γράφει η ιστοσελίδα sportnews.libertatea.ro και συνεχίζει: " Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να διώξει τον αρχηγό της Εθνικής Ρουμανίας, Ραζβάν Ρατς". Και υπογραμμίζεται ακόμη: " Ο Ρατς είναι ανεπιθύμητος στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιγκόρ Τούντορ τον έστειλε να προπονείται με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ". Γενικώς στο εξωτερικό φαίνονται να μην μπορούν να... πιστέψουν πως ο Ρατς δεν θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του στους "ασπρόμαυρους".

Εκπληκτος ο πατέρας του Ρατς

"Αποδεσμεύτηκε; Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω μιλήσει μαζί του σήμερα. Είμαι στο Βουκουρέστι τώρα", δήλωσε ο πατέρας του Ραζβάν Ρατς δείχνοντας έτσι την έκπληξή του για το διαζύγιο του γιου του με τον ΠΑΟΚ. Ο Ντανιέλ Ισαϊλα, ένας από τους βοηθούς του Ιορντανέσκου στην Εθνική Ρουμανίας, ανέφερε: "Μιλήσαμε την περασμένη εβδομάδα και δεν είχε καν σκεφτεί ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος. Δεν είπε τίποτα γι 'αυτό. Μιλήσαμε μόνο για την κατάστασή του. Ελπίζω να βρεθεί μια ομάδα το συντομότερο για τον Ραζβάν, γιατί είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της εθνικής ομάδας".

Οσο για τον Φλορίν Μανέα, ατζέντη που είχε συνεργαστεί με τον Ρατς στο παρελθόν; "Δεν μπορούμε να μιλάμε τώρα για προτάσεις. Ας δούμε πρώτα τι θα γίνει με την λύση του συμβολαίου. Σίγουρα, υπάρχουν μερικές ομάδες όπου θα μπορούσε να πάει, αλλά τώρα δεν είναι αυτό το πρόβλημα", είπε.

"Ο Γκολάσα θα ενταχθεί στην Μακάμπι;"

Η είδηση πως ο Εγιάλ Γκολάσα δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ απασχολεί τους συμπατριώτες του. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές στη χώρα του για την Μακάμπι Τελ Αβίβ. "Ο Γκολάσα θα ενταχθεί στην Μακάμπι;", γράφεται μεταξύ άλλων και τονίζεται πως ο συγκεκριμένος σύλλογος έμαθε για το διαζύγιο του παίκτη με τον "Δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ