ΠΑΟΚ

Ραντεβού για Τσίμιροτ

Ραντεβού για Τσίμιροτ

Ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγιεβο επιβεβαίωσε στο Sport24.gr πως το βράδυ της Τρίτης (11/8) θα συναντηθεί με τον Φρανκ Άρνεσεν, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ.

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.grμε τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγιεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς, μας αποκάλυψε πως το βράδυ της Τρίτης (11/8) θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, με σκοπό να συζητήσουν για τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο Ιμπράκοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα για την παρουσίαση της μεταγραφής του Στόιτσεφ στον Ατρόμητο και αφότου αυτή ολοκληρωθεί, θα οριστικοποιηθούν η ώρα και το μέρος του ραντεβού του με τον Άρνεσεν, καθώς όπως μας είπε δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη εάν αυτό θα γίνει στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι τις επαφές του ΠΑΟΚ με τη Σαράγεβο για τον Γκόικο Τσίμιροτ είχε αποκαλύψει το Sport24.grπριν λίγες μέρες. Ο Φρανκ Άρνεσεν μάλιστα είχε επιβεβαιώσει τις επαφές την παραμονή του αγώνα με την Σπάρτακ στη Σλοβακία, τονίζοντας πώς ο Δικέφαλος έχει αποσυρθεί λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων του Μαλαισιανού ιδιοκτήτη της βοσνιακής ομάδας, Βίνσεντ Ταν. Συγκεκριμένα, οι Βόσνιοι υποστήριζαν πως το ποσό που απαιτούσε άγγιζε τις 800.000 ευρώ, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να το θεωρεί αρκετά μεγάλο.

Ωστόσο ο Άρνεσεν θέλησε να βγάλει από τις επαφές τους μάνατζερ και να προχωρήσει μόνος του το θέμα, χωρίς διαμεσολαβητές, με απευθείας συζήτηση με τον Ιμπράκοβιτς, πράγμα που θα συμβεί απόψε. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως ο Τσίμιροτ είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και δεξί μπακ, ενώ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Βοσνία, έχοντας αγωνιστεί ήδη με την εθνική ομάδα της χώρας του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ