ΠΑΟΚ

Πώς ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Εφραίμ

Πώς ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Εφραίμ

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τον 24χρονο Κύπριο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Εφραίμ, και τον φλερτ με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τωρινό το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Εφραίμ. Το όνομα του πρωτακούστηκε ως μεταγραφικού στόχου του "Δικεφάλου" αρκετές εβδομάδες πριν και πλέον έφθασε η ώρα που ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει φόρμουλα απόκτησής του από την Ομόνοια.

Επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ προσπαθεί μέσω κυρίως του πατέρα του ποδοσφαιριστή να προσεγγίσει τη διοίκηση της Ομόνοιας και να "διαβάσει" τις απαιτήσεις της.

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να μην εμπλακούν ατζέντηδες στην υπόθεση και να κάνει τη διαπραγμάτευση με τους δικούς του όρους.

Περιμένει να δει πως θα αντιδράσει η Ομόνοια και στη συνέχεια να κάνει την κίνησή του. Γι' άλλωστε και δεν έχει μπει και σε λεπτομερή διαπραγμάτευση με τον ποδοσφαιριστή.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Ομόνοια να ορίζει το κασέ του παίκτη κοντά στις 800.000 ευρώ, κοντά δηλαδή στο ποσό που πήρε για τη μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή στη Σιόν.

"Μ' αυτά τα χρήματα δεν θα μπορέσει να πουλήσει τον Εφραίμ" σημειώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα δεδομένα και γι' αυτό εκτιμούν ότι θα χρειαστούν αρκετές μέρες για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να φανεί αν ο ΠΑΟΚ φέρει την κυπριακή ομάδα στα δικά του μέτρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ