ΠΑΟΚ

Πως θα δείτε το ΠΑΟΚ – Μπρόντμπι στο εξωτερικό

Πως θα δείτε το ΠΑΟΚ – Μπρόντμπι στο εξωτερικό

Μέσω γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Μπρόντμπι οι ομογενείς. Το παρασκήνιο των άκαρπων επαφών της ΠΑΕ με τη NOVA που οδήγησε τον Δικέφαλο σε ξεχωριστή παραγωγή.

Το πρωί της Τετάρτης (19/8) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι "οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ίγκορ Τούντορ στον πρώτο αγώνα με την Μπρόντμπι, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv. Δεδομένου ότι η αναμέτρηση στην Ελλάδα και στην Κύπρο μεταδίδεται από τα κανάλια της Nova (Novasports2) και στη Δανία από το Canal9, ο αγώνας ΠΑΟΚ – Μπρόντμπι θα είναι διαθέσιμος δωρεάν σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη".

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ εκτός Ελλάδας, Κύπρου και Δανίας που επιθυμούν να δουν δωρεάν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.laola1.tv/en-int/live/paok-thessaloniki-fc-brondby-if/375318.html

"Μέσο πίεσης για την κεντρική διαχείριση"

Ενδιαφέρον έχει το παρασκήνιο της συγκεκριμένης υπόθεσης, καθώς ο ΠΑΟΚ προχωρά σε δική του, εξτρά τηλεοπτική παραγωγή, μετά από άκαρπες επαφές με τη NOVA. Όπως λένε στα γραφεία της Τούμπας, η ΠΑΕ ζήτησε την εικόνα από τη NOVA ωστόσο το τίμημα που ζητήθηκε κρίθηκε στα όρια του εξωφρενικού, καθώς απαιτήθηκε να καλυφθεί σχεδόν όλο το κόστος παραγωγής.

Έτσι, οπότε αποφασίστηκε να γίνει εξτρά παραγωγή του αγώνα προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην εικόνα του ματς όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό.Στην ΠΑΕ αξιολογούν αυτή τη στάση της NOVA ως "μοχλό πίεσης για να μπει ο ΠΑΟΚ στην κεντρική διαχείριση τόσο για τα δικαιώματα εξωτερικού όσο και αυτά της Ελλάδας που ως γνωστό μετά το 2017 εμείς δεν συμμετέχουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ