ΠΑΟΚ

"Πώς να στείλεις τον Μακ στο Καραϊσκάκης;"

"Πώς να στείλεις τον Μακ στο Καραϊσκάκης;"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα δείχνουν πως η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη. Ο ΠΑΟΚ θα "κατέβει" με την Κ20 και ίσως ελάχιστους παίκτες της πρώτης ομάδας στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους την επίσημη απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ξεκάθαρο πως οι τελευταίες εξελίξεις με την συμφωνία μεταξύ του Κοντονή και της FIFA που οδήγησε στην αποφυγή του Grexit, αφήνουν ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όχι σε απόλυτο βαθμό αλλά το θεωρούν αρχή για αλλαγές. Γι αυτό εκτιμούν στον "Δικέφαλο" πως δεν χρειάζεται να πάνε στα άκρα, δηλαδή να αποσυρθεί ο ΠΑΟΚ από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Στο μυαλό είναι να παίξει ο "Δικέφαλος" στη ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, επειδή όμως διεκόπη το ματς στην Τούμπα και ο "Δικέφαλος" έχει χάσει με 0-3 σκορ στα χαρτιά και έτσι δεν έχει καμιά πιθανότητα πρόκρισης, στα γραφεία της Τούμπας και στα αποδυτήρια λέγεται πως δεν πρέπει η ομάδα να βρει μπροστά της νέα εμπόδια εν όψει πλέι οφ, δηλαδή είτε να υπάρχουν τραυματισμοί, είτε κάρτες.

Γι' αυτό και η βασική σκέψη είναι να μην "κατέβει" η πρώτη ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αλλά η Κ20 ίσως ενισχυμένη από νεαρούς της "μεγάλης" ομάδας που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ισως ο ΠΑΟΚ να θυμίζει την ομάδα που έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο (με πολλούς νεαρούς δηλαδή).

Μάλιστα στον "Δικέφαλο" λένε χαρακτηριστικά: "Πώς να κατεβάσουμε τον Μακ στο Καραϊσκάκης μετά από όλα όσα έχουν γίνει;" θεωρώντας σίγουρο πως θα υπάρχει εχθρικό κλίμα για τον Σλοβάκο, ακόμη κι αν το ματς γίνει κεκλεισμένων των θυρών και πως ίσως υπάρχουν προκλήσεις για τον Μακ και να έχει πρόβλημα είτε με κάρτες, είτε με κάποιον τραυματισμό. Την πρόθεση να "κατέβει" ο ΠΑΟΚ με νεαρούς απέναντι στον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας σε ανθρώπους του "Δικέφαλου" στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) που έγινε την Τετάρτη.

Η Πατουλίδου μιλά με Σαββίδη για φιλανθρωπικές ενέργειες

Πολύ καλές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη έχει η Βούλα Πατουλίδου. Μάλιστα οι δυο τους συναντήθηκαν πριν το ματς (βόλεϊ) της Δευτέρας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό και όπως εξήγησε η ίδια στην τελευταία συνάντηση (γενικώς μιλούν συχνά) έγιναν συζητήσεις για κάποιες φιλανθρωπικές ενέργειες τις οποίες θα στηρίξει ο Σαββίδης για να βοηθηθεί η κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Αυτές οι κινήσεις είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και η Πατουλίδου είναι επικεφαλής στις ενέργειες αυτές που θα γίνουν τον Οκτώβρη. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από το Sport24.grγια το αν υπήρχαν επαφές με τον Σαββίδη αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, η ίδια το αρνήθηκε και στάθηκε πάνω στο κομμάτι των φιλανθρωπικών κινήσεων.

Ευχές για τον ΠΑΟΚ στα... ρώσικα

O ΠΑΟΚ στις 12 Απριλίου συμπλήρωσε 90 χρόνια από την ίδρυση του και οι οπαδοί του "Δικεφάλου" από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης δημιούργησαν μια ιστοσελίδα για να δέχονται ευχές για τους "ασπρόμαυρους". Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει: "Ο ι φίλοι του ΠΑΟΚ από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης προσφέρουν τη δυνατότητα στον καθένα να εκφράσει τα αισθήματά του για την αγαπημένη ομάδα μας. Για αυτό το λόγο ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ δημιούργησε έναν διαδικτυακό «τοίχο», το www.paokfc90.ru, όπου ενώνονται όλες οι φωνές και οι ευχές των φίλων του Δικεφάλου από τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ".

Πραγματοποιήθηκε η ευχή του μικρού Κωνσταντίνου

Την ευχή του μικρού Κωνσταντίνου προκειμένου να γνωρίσει παίκτες του "Δικεφάλου" πραγματοποίησε η ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων αναφέρει: " Ο 14χρονος Κωνσταντίνος, ως φανατικός φίλος το Δικεφάλου, είχε μεγάλη επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας και να παρακολουθήσει έναν αγώνα στην Τούμπα. Και η ευχή του έγινε πραγματικότητα… Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πρόσφερε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στον μικρό Κωνσταντίνο, ο οποίος πάσχει από μια απειλητική ασθένεια, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ