ΠΑΟΚ

Πώληση Λούκας δυνατά στο προσκήνιο!

Πώληση Λούκας δυνατά στο προσκήνιο!
Λούκας INTIME SPORTS

Το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λοκομοτίβα ίσως να ήταν το αποχαιρετιστήριο για τον Ισπανό. Μεταμεσονύχτιες πληροφορίες μιλούν για συμφωνία του Δικεφάλου με τη Λα Κορούνια έναντι 1,5 με 2 εκ. ευρώ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Χθες το βράδυ ο Λούκας Πέρεθ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στη Λοκομοτίβα και ήταν εκείνος που με ένα γκολ στο 3΄ και μία φανταστική ασίστ στο 7΄ που έφερε το 2-0 με τον Μακ, “ξεκλείδωσε” την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο τουEuropa Leagueγια τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο που θέλησε να του δείξει πόσο πολύ πιστεύει στην αξία του.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ (αν και η ΠΑΕ τηρεί σιγή ιχθύος), αλλά και την Ισπανία, αφήνουν ανοιχτό πολύ σοβαρό ενδεχόμενο το χθεσινό να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του 27χρονου μεσοεπιθετικού με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε τοSport24.gr,αργά χθες το βράδυ, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λα Κορούνια για την πώληση του Λούκας, μετά από την δική του πιεστική στάση όλο το προηγούμενο διάστημα και την χωρίς αποτέλεσμα προσπάθεια του Άρνεσεν να τον κάνει να πιστέψει στο νέο πρότζεκτ του Δικεφάλου.

Συμφωνία μεταξύ 1,5 και 2 εκ. ευρώ

Είναι χαρακτηριστικό, μέσα στις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, υπήρχε και μία που έλεγε ότι ΠΑΟΚ και Ντέπορ τα έχουν βρει για τη μετακίνηση του Λούκας σε ένα ποσό μεταξύ 1,5 και 2 εκ. ευρώ και πως ο Ισπανός πείστηκε από τον ΠΑΟΚ-με την προοπτική της μεταγραφής-να παίξει στο τελευταίο ματς με τη Λοκομοτίβα για να βοηθήσει στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με βάση όλα τα παραπάνω, πολύ ενδιαφέρον είναι το μήνυμα που ανάρτησε ο Λούκας στο λογαριασμό του στοtwitterλίγη ώρα μετά το ματς. Συγκεκριμένα, αναφέρει “Η τελευταία επίσημη εμφάνισή μου (σ.σ. με την Ντέπορ) μου άφησε ένα αξέχαστο γκολ στο Καμπ Νου (σ.σ. Με αυτό σώθηκε η ομάδα της Γαλικίας”. Μακάρι σήμερα να βοήθησα ο ΠΑΟΚ να πάει στοEuropa League(σ.σ. Προφανώς εννοεί τους ομίλους)”. Ακούγεται σαν και το χθεσινό να είναι το τελευταίο ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

“AS”: “Πιο κοντά η μεταγραφή Λούκας στη Ντέπορ”

Την αίσθηση αποχώρησης του Λούκας από τον ΠΑΟΚ έρχεται να επιβεβαιώσει και χθεσινό ρεπορτάζ της “AS”.Σ' αυτό τονίζεται ότι “ΠΑΟΚ και Λα Κορούνια έχουν ανοίξει ξανά τις συζητήσεις για τον Λούκας Πέρεθ και μία πιθανή μετακίνηση είναι λίγο πιο κοντά, ενώ σε άλλο σημείο του κειμένου προστίθεται: “...οι διαπραγματεύσεις που είχαν παγώσει τις τελευταίες μέρες, έχουν επανέλθει δυνατά”.

Μακ: "Καθήκον μας η πρόκριση, ανυπομονώ για Σπαρτάκ"

Τι δήλωσε ο Μακ για την επιστροφή του στην πατρίδα του με αφορμή τον αγώνα με την Σπαρτάκ Τρνάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά και για την πρόκριση επί της Λοκομοτίβα

Ο Ρόμπερτ Μακ στις 6 Αυγούστου θα αγωνιστεί στην πατρίδα του, την Σλοβακία, αλλά ως αντίπαλος, εναντίον της Σπαρτάκ Τρνάβα. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα του, τόσο για την εμφατική νίκη επί της Λοκομοτίβα, όσο και για τις "μάχες" του 3ου προκριματικού του Europa League.

"Πριν το ματς, δεν μπορούσαμε να δεχθούμε τίποτα πέρα από τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό, βαδίσαμε ξεκάθαρα προς τον στόχο μας", είπε αρχικά και συνέχισε: "Είχαμε μια φανταστική αρχή, στα πρώτα 15 λεπτά πετύχαμε τρία γκολ. Συνεχίσαμε σε καλό ρυθμό και για 70 λεπτά δεν κάναμε τίποτα άχρηστο. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που σκόραρα ξανά. Αλλά η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου έρχεται από την πρόοδο μας. Παίξαμε καλά, πετύχαμε πολλά γκολ.

Είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε, για μας ήταν καθήκον γιατί στόχος μας είναι η φάση των ομίλων του Europa League. Ανυπομονώ να παίξω εναντίον της Σπάρτακ, είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Σλοβακία με την φανέλα του ΠΑΟΚ".

Ρούντβενς: "Δεν θέλω να πάω στον ΠΑΟΚ"

Στο μεταξύ, ο 27χρονος Λετονός επιθετικός του Αμβούργου, Αρτιόμς Ρούντβενς, το όνομα του οποίου έπαιξε και για τον ΠΑΟΚ, δεν βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Morgenpost": "Ξέρω το ενδιαφέρον του Φρανκ Άρνεσεν, αλλά είναι ξεκάθαρο για μένα πως δεν θέλω να πάω εκεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ