ΠΑΟΚ

Το "ψηστήρι" σε Σάμπο και η απάντηση

Το "ψηστήρι" σε Σάμπο και η απάντηση

Oι φίλοι του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα, καλούσαν τον Έρικ Σάμπο να συνεχίσει την καριέρα του στον "Δικέφαλο". Τις επαφές του με τον Άρνεσεν παραδέχθηκε ο 24χρονος Σλοβάκος.

Ο Έρικ Σάμπο ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-0 για την Σπάρτακ Τρνάβα αλλά αυτό το γκολ δεν κόστισε στον ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος μέσος για τον οποίο ενδιαφέρεται ο "Δικέφαλος", ήταν από τους τελευταίους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από το γήπεδο και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήταν στην κερκίδα περικυκλωμένοι από τους άνδρες των ΜΑΤ, τον καλούσαν να έρθει στους "ασπρόμαυρους" και του έλεγαν πως είναι πολύ καλός παίκτης.

Ο ίδιος κοιτούσε τους φίλους του ΠΑΟΚ σε όσα του έλεγαν και μετά κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια. Για 1-2 λεπτά, πάντως, υπήρχε ένα... τρελό "ψηστήρι" από τους οπαδούς των "ασπρόμαυρων" προς τον Σάμπο προκειμένου αυτός να συνεχίσει την καριέρα του στον "Δικέφαλο".

" Ξέρω ότι ήρθε πρόταση. Μίλησα με τον Άρνεσεν για γενικά πράγματα, αλλά μου είπε πως του αρέσω σαν παίκτης. Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ, το κατάλαβα πως με θέλουν και από τις αντιδράσεις των οπαδών.

Έχω συμβόλαιο με την Σπάρτακ Τρνάβα. Έπαιξα σε μια ωραία ατμόσφαιρα στο πρώτο ματς. Μου αρέσει να παίζω μπροστά σε 20.000 κόσμο", ήταν όσα δήλωσε ο Σάμπο μετά το τέλος του αγώνα και ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος επιθυμεί την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ