ΠΑΟΚ

Ψάχτηκε για φιλικό την ώρα της ρεβάνς

Ψάχτηκε για φιλικό την ώρα της ρεβάνς
Βλάνταν Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ ήθελαν να κάνουν ένα παιχνίδι αύριο (27/4) την ώρα που είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Γιατί δεν γίνεται τελικά. Ο Ίβιτς ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφαση.

Η σύσκεψη που έγινε χθες το μεσημέρι με θέμα το αν κατέβει ή όχι ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, πέρα από την επιλογή να μην παίξει ο "Δικέφαλος" τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έθεσε ως θέμα και τη διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού την ώρα που είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς στην Τούμπα.

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ψάχτηκαν γι’ αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, δεν βρέθηκε αντίπαλος που να πληρούσε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να είχε ουσία μία τέτοια αναμέτρηση ενόψει της προετοιμασίας για τα πλέι οφ.

Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν δώσει πολυήμερες άδειες στους παίκτες τους, ενώ στη Football League υπάρχει αγωνιστική σε εξέλιξη αυτές τις μέρες.

Πιθανόν, πάντως, να γίνει φιλικό τις επόμενες μέρες και αφού πρώτα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με τα πλέι οφ (κυρίως η ημερομηνία έναρξής τους).

Ο Ίβιτς ενημέρωσε τους παίκτες

Εξάλλου, στη σημερινή πρωινή προπόνηση, ο Βλανταν Ίβιτς ενημέρωσε τους παίκτες του για την απόφαση που πάρθηκε να μην πάει η ομάδα στο Καραϊσκάκη, ζητώντας τους να αφοσιωθούν πλήρως στον στόχο των πλέι οφ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ