ΠΑΟΚ

Ψάχνουν την καλύτερη πρόταση για Κάτσε στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η συνάντηση Λούμπος Μίχελ - Νίκου Καγιούλη και τα δεδομένα στο μέλλον της συνεργασίας του 24χρονου μέσου, Έργκους Κάτσε, με τον ΠΑΟΚ.

Συνολικά τέσσερα παιχνίδια έχει κάνει φέτος με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Έργκους Κάτσε. Μετρημένα σε λεπτά συμμετοχής, 245, όλα στο πρωτάθλημα.

Στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό 57, άλλα 94 με την Κέρκυρα, 31 με τον Απόλλωνα και 63 στην τέταρτη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό. Από τότε δεν έχει ξαναπαίξει και είναι δεδομένο ότι έχει μείνει πολύ πίσω στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μεσαία γραμμή.

Μοιραία, λοιπόν, άνοιξε θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι μόλις 24 χρονών, διεθνής με την Αλβανία και θέλει να έχει σταθερά χρόνο συμμετοχής που στον ΠΑΟΚ δύσκολα θα βρει από εδώ και πέρα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι θετικοί στο να πάει σε άλλη ομάδα, θέλουν όμως να βγάλουν κέρδος από την επένδυσή τους σ' αυτόν. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και η ρήτρα του (φυσικά δεν περιμένουν να τον πουλήσουν σ' αυτό το ποσό) είναι 4.000.000 ευρώ.

Πριν από λίγες μέρες, ο Λούμπος Μίχελ είχε συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη, Νίκο Καγιούλη για το θέμα. Ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και μέσα από τη συζήτηση προέκυψαν τα εξής:

-Η πλευρά του Αλβανιού μέσου έχει ήδη δεχθεί διερευνητική κρούση από ομάδες του εξωτερικού και είναι έτοιμη, εφόσον το αποφασίσει και ο ΠΑΟΚ, να αρχίσει αναλυτική συζήτηση για τις διαθέσιμες προτάσεις.

-Στην Τούμπα έχουν αποφασίσει να κάνουν και την δική τους έρευνα για να βρουν την καλύτερη δυνατή πρόταση (σε χρήματα ή ποσοστά μεταπώλησης) για τον 24χρονο μέσο. Γι' αυτό έχει ήδη σταλεί μήνυμα σε γραφεία ατζέντηδων.

Στα τέλη του έτους θα υπάρχουν ξεκάθαρα δεδομένα που θα οδηγήσουν στην τελική απόφαση. Φαίνεται, όμως, ότι δύσκολα θα συνεχίσει και μετά τον Ιανουάριο στην Τούμπα ο Κάτσε, αφού και οι δύο πλευρές κοιτάζουν προς την έξοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ