ΠΑΟΚ

Ψάχνει τους παρτενέρ του Νομπόα

Ψάχνει τους παρτενέρ του Νομπόα
INTIME SPORTS

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τον Αναστασιάδη ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού έχει να κάνει με τους παίκτες που θα τοποθετήσει στην μεσαία γραμμή. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον Αγγελο Αναστασιάδη, κάτι το οποίο σε συνδυασμό με την απόφαση του έμπειρου τεχνικού να εκτίσει ο Κάτσε την τιμωρία του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει μετατρέψει σε γρίφο την σύνθεση της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Τζιόλης συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία, αφού μετά την ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν είναι σε θέση να λάβει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα είναι 100% έτοιμος.

Ο Μαντούρο είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι μετά από άτσαλο πέσιμο στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ακόμη φοράει νάρθηκα, ενώ ο Τζανδάρης μόλις χθες (4/3) άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς στο πρόγραμμα που ακολουθεί για να αφήσει πίσω την θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Με δεδομένο ότι ο Αναστασιάδης άφησε ανεξήγητα τον Κάτσε εκτός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει πρόβλημα στον χώρο του κέντρου.

Ετσι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να ψάχνει τους παρτενέρ του Νομπόα, ο οποίος, σημειωτέον, όπως αποδείχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ο Δικέφαλος, με αντίπαλο την Βέροια, βρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό. Δίπλα στον μέσο από το Εκουαδόρ, λοιπόν, ο Αναστασιάδης θα παρατάξει τον Γκολάσα και πίσω τους (δηλαδή μπροστά από τους στόπερ) τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο.

Σε ανάλογο ρόλο είχε τοποθετήσει τον ομογενή από την Σουηδία αμυντικό και στο ματς με την Βέροια και είχε ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Τέλος, μπορεί να υπολογίζει για τις θέσεις των χαφ και τον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος έπαιζε εκεί πριν καθιερωθεί ως μπακ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ