ΠΑΟΚ

Ψάχνει τους παίκτες που θα βγουν μπροστά ο Ίβιτς

Ψάχνει τους παίκτες που θα βγουν μπροστά ο Ίβιτς
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς άπλωσε ασπίδα προστασίας στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και ψάχνει να βρει στα αποδυτήρια τους μπροστάρηδες για την τελική αντεπίθεση προς τα πλέι οφ. Αναζητούνται ηγετικά στοιχεία στον "Δικέφαλο".

Λίγη ώρα μετά την εκκωφαντική ήττα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωνε στη συνέντευξη Τύπου: "Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε από το επόμενο κιόλας παιχνίδι".

Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει ότι κανείς στην ομάδα, ούτε ο Σαββίδης, ούτε η διοίκηση, ούτε ο κόσμος, του ρίχνει ευθύνες για το γεγονός πώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ. Δεν το χρησιμοποιεί, όμως, ως δικαιολογία, ενώ θα μπορούσε πολύ εύκολα να το κάνει.

Αντίθετα, προτιμά να δείξει στους παίκτες του Δικεφάλου ότι είναι στο πλευρό τους, δεν έχει χάσει την πίστη του στις ικανότητές τους και μαζί θα δώσουν τη μάχη για να μπει η ομάδα στα πλέι οφ.

Από αυτούς περιμένει αυτό που δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου και το επανέλαβε και χθες στα αποδυτήρια: "Είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση και πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι στο χέρι μας να εξασφαλίσουμε τη θέση στα πλέι οφ. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στα δύο παιχνίδια που απομένουν".

Αναζητούνται ηγετικά στοιχεία

Ο 39χρονος τεχνικός έχει διαγνώσει αυτό που όλη η Ελλάδα είδε στο ματς της Κυριακής. Ότι η ομάδα του δεν έβγαλε προσωπικότητα στη Νέα Σμύρνη. Γι' αυτό και περιμένει από κάποιους πρωτοκλασάτους παίκτες να εμφανίσουν ηγετικά στοιχεία, να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους. Τις επόμενες μέρες θα έχει και τετ-α-τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές για να τους περάσει το μήνυμα

Παράλληλα, περιμένει πώς και πώς την επιστροφή παικτών όπως ο Μακ, ο Τσίμιροτ (που ίσως παίξει σε ένα κομμάτι και όχι σε όλο το ματς της Κυριακής) και ο Χατζηισαΐας (παρόμοια η κατάστασή του με αυτή του Τσίμιροτ) για να διαθέτει εναλλακτικές λύσεις. Υπάρχει και ο Ζάιρο αλλά η δική του επιστροφή υπολογίζεται στο ματς με τον Πλατανιά.

Όλα αυτά ανεξάρτητα με το τι θα γίνει αύριο στην έφεση για το -5 στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Ίβιτς σχεδιάζει με το κακό σενάριο. Αν ο ΠΑΟΚ γλιτώσει, όμως, δύο βαθμούς (το -5 να γίνει -3) τότε θα έχει δοθεί μία μικρή βοήθεια στην ομάδα του. Όπως και να έχει, όμως, το αγωνιστικό είναι σε πρώτο πλάνο.

Γενέθλια για τα 90 χρόνια με κοινωνική προσφορά

Ο ΠΑΟΚ έχει καθιερώσει πρωτοβουλίες αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα ως μέρος των γενέθλιων εκδηλώσεων του κάθε χρόνο. Το ίδιο θα κάνει και φέτος που συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Λεπτομέρειες δίνει το δελτίο Τύπου που δημοσιεύεται στο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ψάχνει τους παίκτες που θα βγουν μπροστά ο Ίβιτς

"Την Παρασκευή (08.04) στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ενόψει της εκδήλωσης «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει».Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων ΠΑΟΚ, προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του ΑΣ με το ποδοσφαιρικό τμήμα (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), το τμήμα μπάσκετ (ΚΑΕ ΠΑΟΚ) και το τμήμα βόλεϊ (ΤΑΠ ΠΑΟΚ) και υπό την αιγίδα των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι παραπάνω Μητροπόλεις. Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της ΚΑΕ, αθλητές, καθώς και οι εκπρόσωποι των Μητροπόλεων".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ