ΠΑΟΚ

Ψάχνει την περίπτωση Πάπα Γκουέ

Ψάχνει την περίπτωση Πάπα Γκουέ

Ο υψηλόσωμος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, Πάπα Γκουέ, απασχολεί σοβαρά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Λούμπος Μίχελ ασχολήθηκε πολύ σοβαρά με την υπόθεση της Ντνίπρο και το έμψυχο δυναμικό της. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαθαίνοντας από ανθρώπους που γνωρίζει και εμπιστεύεται τι ακριβώς συμβαίνει με τους παίκτες της και τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει στη σχέση τους με τον ουκρανικό σύλλογο ψάχτηκε αρκετά για να δει αν μπορεί να φέρει κάποιους από αυτούς στην Τούμπα (Μάτος, Σάχοβ και παρολίγο και τον Ματέους).

Έτσι προέκυψε και η περίπτωση Ζοζούλια που είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει εκεί ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, συλλέγει στοιχεία για τον Πάπα Γκουέ που και αυτός έχει μείνει ελεύθερος από τη Ντνίπρο (το ομολόγησε και ο Μίρον Μάρκεβιτς, προπονητής του στην Ντνίπρο).

Ο ύψους 1.92μ., 32χρονος Σενεγαλέζος στόπερ έκανε μία γεμάτη σεζόν με τη Ντνίπρο πέρυσι και ήταν βασικός στόπερ της ομάδας. Το κασέ του είναι αρκετά υψηλό όπως λένε οι πληροφορίες. Το αν προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση του θα φανεί το επόμενο διάστημα, καθώς είναι σαφές ότι ο Μίχελ διαπραγματεύεται παράλληλα και με άλλους παίκτες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ