ΠΑΟΚ

Ψάχνει πιο έμπειρο προπονητή ο Σαββίδης

Ψάχνει πιο έμπειρο προπονητή ο Σαββίδης
Σαββίδης INTIME SPORTS

Ο Φραν Άρνεσεν έχει ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες στις συζητήσεις με τον Τούντορ, συνεχίζει όμως τις επαφές με άλλους υποψηφίους της λίστας μετά από εντολή του Σαββίδη.

Το θέμα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει σύντομα στο φινάλε του, καθώς απομένουν οι τελικές αποφάσεις από πλευράς Δικεφάλου. Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει πετύχει πλήρη συμφωνία με τον Ιγκόρ Τούντορ, μετά και τη συνάντηση στην Κοπεγχάγη.

Ο Κροάτης θα έχει μαζί του μόνο τον βοηθό του, τον οποίο είχε και στην Χάιντουκ, Γιούριτσα Βούτσκο, ενώ με βάση τα όσα συμφώνησαν με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων», θα αμείβονται με 20.000 ευρώ μηνιαίως ο 37χρονος τεχνικός και 10.000 ο βοηθός του.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και σε πολλές άλλες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα, στο να πλαισιωθεί το υπόλοιπο τεχνικό τιμ από Έλληνες. Ουσιαστικά τα έχουν βρει σε όλα, έχοντας μάλιστα συζητήσει και για παίκτες, σχετικά με τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις και τις σκέψεις για μεταγραφές. Είναι χαρακτηριστικό το ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε τα εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κοπεγχάγη.

Ωστόσο, ο Σαββίδης έχει προβληματιστεί από το γεγονός ότι το όνομα Τούντορ δε κάνει το μεγάλο «κλικ» στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια. Έτσι έδωσε εντολή να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες να βρεθεί κάποιος πιο έμπειρος μέσα από τη λίστα Άρνεσεν. Επομένως, ο Κροάτης είναι σταντ μπάι και αναμένονται εξελίξεις άμεσα.

"Ο Λούκας θέλει να μείνει στη Λα Κορούνια"

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα της παραμονής του Λούκας Πέρεθ στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τα ισπανικά ΜΜΕ να ασχολούνται σχεδόν καθημερινά με την υπόθεση. Η ιστοσελίδα " laopinioncoruna.es", η οποία χθες (14/6) ισχυρίστηκε πως η "Ντέπορ" προσφέρει και τον Μεντουνγιάνιν ως αντάλλαγμα στον Δικέφαλο για να κρατήσει τον Λούκας, σήμερα φιλοξενεί νέο σχετικό δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, γράφει πως ο πρόεδρος της ομάδας της Γαλικίας, όπως και οι άλλοι τρεις ηγέτες του αθλητικού τμήματος, έχουν δηλώσει πως ο Ισπανός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λα Κορούνια, όμως ο παίκτης προτιμά να παραμένει σιωπηλός. Επίσης, αναφέρει πως ο Λούκας φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο, Τίνο Φερνάντεθ, σε κοινή τους παρουσία σε γήπεδο.

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παραμένει παίκτης της "Ντέπορ" μέχρι τις 30 Ιουνίου (τότε τελειώνει ο δανεισμός του), αλλά η παραμονή του εξαρτάται από το αν θα επέλθει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως η ελληνική ομάδα γνωρίζει ότι ο Λούκας επιθυμεί να συνεχίσει στην Ισπανία και στη Λα Κορούνια, αλλά δεν μειώνει τις αξιώσεις τις, ενώ τονίζει πως οι Ισπανοί δεν μπορούν να καλύψουν το ποσό των 2.500.000 ευρώ που απαιτείται.

Τέλος, αναφέρεται πως η διαπραγμάτευση επικεντρώνεται στο να βρεθεί μία λύση που θα αφήσει ικανοποιημένους τους Θεσσαλονικείς, ώστε να αποκτηθεί ο παίκτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ