ΠΑΟΚ

Πρώτο θέμα στην προπόνηση... ο τελικός

Πρώτο θέμα στην προπόνηση... ο τελικός

Η αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι... αιχμές για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον τελικό Κυπέλλου. Την καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών του "έφτιαξε" ο Μπερμπάτοφ για το Sky Sports

Οσο γίνονται τα τελευταία 24ωρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδας, απασχόλησαν μέχρι και τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ γράφει (αφήνοντας παράλληλα αιχμές) με αφορμή την προπόνηση του Σαββάτου:

"Οι ξένοι – λιγότερο εξοικειωμένοι – ρωτούσαν τι ώρα είναι ο τελικός. Οι υπόλοιποι ήθελαν να μάθουν τι θα γίνει με τα Play Offs. Και όλοι απορούσαν με το πόσα χτυπήματα μπορεί ακόμα να δεχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από τους ανθρώπους που, θεωρητικά, ορίζουν τις τύχες του".

Από εκεί και πέρα μια διαφορετική υποχρέωση είχε ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στην προπόνηση του Σαββάτου. Αυτό γιατί συνεργείο του Sky Sports βρέθηκε στην Ν. Μεσήμβρια και ο Βούλγαρος "έφτιαξε" την ιδανική ενδεκάδα των συμπαικτών που είχε στην καριέρα του. Η ΠΑΕ αναφέρει: "O Μπερμπάτοφ έφτιαξε για το @SkyFootball την ιδανική 11αδα από τους συμπαίκτες που είχε στην καριέρα του".

Πρώτο θέμα στην προπόνηση... ο τελικός

Πρώτο θέμα στην προπόνηση... ο τελικός

Στα καθαρά αγωνιστικά, μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Μπερμπάτοφ και Λέοβατς οι οποίοι σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπαίνουν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και ετοιμάζονται για την επιστροφή τους. Το πρόγραμμα του Σαββάτου αφορούσε κυρίως την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και το transition game ενώ υπήρχαν και ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ