ΠΑΟΚ

Πρώτο επαγγελματικό γκολ για τον Κάνιας!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χοσέ Κάνιας χρειάστηκε 187 επίσημα παιχνίδια για να σημειώσει το πρώτο επαγγελματικό γκολ της καριέρας του, σε ηλικία 29 ετών, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ για την 26η αγωνιστική της Super League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ απέκτησε ξεχωριστή σημασία για τον Χοσέ Κάνιας, καθώς σημείωσε το πρώτο επαγγελματικό γκολ της καριέρας του! Στο 37ο λεπτό, ο Ισπανός χαφ με ωραίο σουτ έξω απ' την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Γεννάδιο Ξενοδόχοβ για το 1-0 του "Δικεφάλου".

Ο 29χρονος χαφ χρειάστηκε 187 επίσημα παιχνίδια και... 12.934 λεπτά συμμετοχής για να πετύχει το παρθενικό τέρμα του κι όπως είναι λογικό το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Ο έμπειρος μέσος έχει αγωνιστεί συνολικά σε τέσσερις ομάδες (Ρεάλ Μπέτις, Εσπανιόλ, Σουόνσι, ΠΑΟΚ) και σε εννιά διαφορετικές διοργανώσεις (La Liga, Copa del Rey, Europa League, League Cup, FA Cup, Premier League, προκριματικά Champions League, Κύπελλο Ελλάδας και Super League).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάνιας έχει πετύχει 10 γκολ με τις μικρές ομάδες της Μπέτις στη Segunda Division B', αλλά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ημιεπαγγελματική.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ