ΠΑΟΚ

Πρωτιά της Κ12 του ΠΑΟΚ στο τουρνουά "Marc Overmars"

Πρωτιά της Κ12 του ΠΑΟΚ στο τουρνουά "Marc Overmars"

Αήττητοι οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ, με συνολική συγκομιδή τερμάτων 22-1 κατέκτησαν το τουρνουά "Marc Overmars". Είναι ο πρώτος διεθνής τίτλος των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ για φέτος.

Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό αποδείχθηκε και με την παρουσία της Κ12 στο τουρνουά "Marc Overmars" στην Ολλανδία. Είναι ο πρώτος διεθνής τίτλος των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ για φέτος και συνοδεύτηκε από την ανάδειξη του MVP, Γιώργου Κούτσια και του καλύτερου τερματοφύλακα της διοργάνωσης, Νίκου Μπότη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ:

"Κάτοχος του σπουδαίου διεθνούς τουρνουά Marc Overmars είναι η Κ12 του ΠΑΟΚ, η οποία κέρδισε 6-5 στα πέναλτι την Άλκμααρ σε μια συναρπαστική διαδικασία, οπωσδήποτε υψηλών ψυχολογικών απαιτήσεων για παιδιά αυτής της ηλικίας. Το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του τελικού ήταν 0-0.

Οι μικροί του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακοί καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, που διεξήχθη στην γενέτειρα πόλη του Marc Overmars, το Έπε της Ολλανδίας. Γεγονός που μαρτυρά και το ότι πέτυχαν 22 γκολ, ενώ δέχτηκαν μόνο ένα. MVP της διοργάνωσης δε, αναδείχθηκε ο Γιώργος Κούτσιας και καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά ο Νίκος Μπότης.

Η ομάδα των Απόστολου Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη πέρασε με άνεση όλα τα «εμπόδια» μέχρι τον τελικό. Την πρώτη μέρα του τουρνουά επικράτησε 3-1 της Αϊντχόβεν, 3-0 της Εβερτον, 3-0 της Γκενκ και 6-0 της Επε και την επομένη συνέχισε επίσης μόνο με νίκες, με 3-0 επί της Μάλμε και 4-0 επί της Βίτεσε.

Tην αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Μοναστηρλής Δημήτριος, Μπότης Νικόλαος, Λαζαριώτης Γεώργιος, Ζίλος Άγγελος, Σινανάι Μάριος, Ζαφειριάδης Βασίλειος, Τασιούρας Ελευθέριος, Χρυσοβέργης Μάριος, Θωμαϊδης Κωνσταντίνος, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Τσίκος Ζήσης, Συμεωνίδης Αναστάσιος, Ρουμιάντσεβ Βίκτωρ, Πατήρας Μιχάλης, Παναγίδης Μιχάλης, Κούτσιας Γεώργιος, Σμυρλής Λάμπρος, Τζιωρτζής Μάριος".

Στον τελικό και η Κ15

Στο μεταξύ και η Κ15 του ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον αυριανό τελικό του τουρνουά "We Love Football" νικώντας στον ημιτελικό την μικτή παικτών ομάδων της Serie B με 1-0. Η αναμέτρηση έγινε στο Ρενάτο Νταλάρα και ο "Δικέφαλος" προηγήθηκε με 1-0 από το ημίχρονο.

Στον τελικό οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης (στις 12:00). Ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί από τον όμιλο με νίκη επί της Αταλάντα με 1-0, νίκη επί του Άγιαξ με 2-1 και ήττα με 2-1 από την Γιουβέντους

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ