ΠΑΟΚ

Πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στον... 11ο αγώνα του σε προκριματικά Champions League

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αγώνας με τους Ελβετούς ήταν ο 11ος για τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη και τα κατάφερε χθες (24/7).

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει για έκτη φορά σε προκριματική φάση του Champions League και ως τώρα μετράει 0/5 απόπειρες. Με τη Βασιλεία ελπίζει να σπάσει την κατάρα και να περάσει στον τρίτο προκριματικό, όπου εκεί τον περιμένει η Σπαρτάκ Μόσχας στον δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια, θα απομένουν και τα playoffs, αν καταφέρει να προκριθεί έναντι των Ρώσων. Πρώτα βέβαια, προέχει να αφήσει εκτός συνέχειας τους Ελβετούς, έχοντας νικήσει 2-1 στην Τούμπα.

Ο αγώνας με τη Βασιλεία ήταν ο 11ος για τον "Δικέφαλο του Βορρά" σε προκριματικά του θεσμού και μέχρι χθες (24/7) δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη. Απέναντιι σε Άγιαξ (1-1 εκτός, 1-2 εντός), Σάλκε (1-1 εκτός, 2-3 εντός), Μέταλιστ (0-2 εντός, 1-1 εκτός), ξανά Άγιαξ (1-1 εκτός, 3-3 εντός) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (0-3 άνευ αγώνος εντός, 1-0 εκτός), είχε μετρήσει κάποια "Χ", αλλά νικητής δεν είχε φύγει ποτέ από τον αγωνιστικό χώρο.

Απέναντι στη Βασιλεία το πέτυχε με τα τέρματα των Κάνιας και Πρίγιοβιτς, αν και το γκολ που δέχτηκε στο 82' από αδράνεια των Πασχαλάκη και Κάνιας, δυσκολεύει την κατάσταση. Βέβαια, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο. Πάντως, χθες (24/7) έκανε... σεφτέ και στην Ελβετία θα προσπαθήσει να ντουμπλάρει τις νίκες του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ