ΠΑΟΚ

Πρώτη νίκη για την Μπρόντμπι

Πρώτη νίκη για την Μπρόντμπι
Μπρόντμπι

Η Μπρόντμπι νίκησε εκτός έδρας την Βίμποργκ με σκορ 4-0 και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Η πρώτη νίκη της Μπρόντμπι στην Δανία είναι γεγονός... Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League κέρδισε με 0-4 την Βίμποργκ με δύο γκολ του Πούκι (στο 5' και στο 70'), ένα του Ελμάντερ (στο 81') και ένα του Πίρι (93').

Η Μπρόντμπι πριν από το συγκεκριμένο ματς είχε τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο ο προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα play off του Europa League είχε σε μεγάλο βαθμό τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στην Βίμποργκ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν κάπως αλλά αντί να ισοφαρίσουν βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο 70'. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν... Η σύνθεση της Μπρόντμπι: Ρένοβ, Άλμπρεχτσεν, Ντούμιτς, Λάρσον, Ντουρμίσι, Έρνσκοβ, Νέργκαρντ (61' Χολστ), Πούκι (84' Ρασάνι), Πίρι, Σβάρτζ (61' Ελμάντερ), Ερικσον

Αρνεσεν: "Με ήθελαν από την Πρέμιερ Λιγκ"

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα μίλησε ο Φρανκ Αρνεσεν στην Δανία. Συγκεκριμένα είπε: " Πάντα έλεγα πως θέλω να δουλέψω σε ένα καλό μέρος με καλούς ανθρώπους και αυτή την στιγμή νιώθω καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα. Ποτέ δεν φοβήθηκα να κάνω μια αλλαγή και ο ΠΑΟΚ είναι ένα καλό σωματείο. Είναι μια κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και χαίρομαι για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Είχα προτάσεις και από ομάδες της Premier League αλλά αυτές δεν ήταν για μένα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ