ΠΑΟΚ

Πρωταθλητή από τα play-offs και μείωση ομάδων

Πρωταθλητή από τα play-offs και μείωση ομάδων
Σαββίδης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς υποδέχθηκαν στην Τούμπα τις τρεις προτάσεις για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος που παρουσίασαν οι εταιρίες Deloitte και PWC.

Την Δευτέρα (21/11) παρουσιάστηκαν από τις εταιρίες Deloitte και PWC οι τρεις προτάσεις για την αναδιάρθρωση της Super League που θα οδηγήσει σε αναβάθμιση και βελτίωση του Πρωταθλήματος.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν με ενδιαφέρον τις λεπτομέρειες της κάθε πρότασης, ωστόσο, το τελικό συμπέρασμα των ανθρώπων του "Δικεφάλου" είναι ότι καμία δεν καλύπτει αυτό που στην Τούμπα θεωρούν ως σύστημα διεξαγωγής ενός αναβαθμισμένου πρωταθλήματος.

Υπάρχουν, όμως, δύο σημεία τα οποία ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στη Super League:

-Το πρώτο είναι η συμμετοχή του πρώτου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στα play-offs. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει την άποψη -και την έχει εκφράσει στο παρελθόν- ότι ο πρωταθλητής πρέπει να αναδεικνύεται μέσα από τους αγώνες κατάταξης.

-Το δεύτερο είναι η μείωση των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι υπέρ της προοπτικής αυτής, επαναλαμβάνουμε, όμως, όχι με τον τρόπο που εισηγούνται με τις προτάσεις τους οι εταιρίες Deloitte και PWC.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με ψηλά το κεφάλι η Κ20 του ΠΑΟΚ, έχασε 2-1 από τον Άγιαξ
Ίβιτς: "O Αθανασιάδης είναι αρχηγός και οι ευθύνες του μεγαλύτερες"
Με Κουλούρη βασικό κόντρα στη Φιορεντίνα
Εκτός ο Περέιρα για Φιορεντίνα
Ο Γλύκος αλλάζει τα δεδομένα στη θέση "1"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ