ΠΑΟΚ

Τουτουμλού: "Πρώτα θα μιλήσουμε με την Λεκβίγια"

Τουτουμλού: "Πρώτα θα μιλήσουμε με την Λεκβίγια"

Ο ατζέντης του Μίκαελ Λάουντρουπ, Μπαϊράμ Τουτουμλού αναφέρεται στην περίπτωση του Δανού προπονητή.

Στον Μίκαελ Λάουντρουπ και στα δεδομένα που υπάρχουν για την πιθανή συνεργασία του συγκεκριμένου προπονητή με τον ΠΑΟΚ αναφέρεται η εφημερίδα "Μetrosport". Αναλυτικά:

"Η «Μ» επικοινώνησε με τον ατζέντη του Λάουντρουπ, Μπαϊράμ Τουτουμλού, και όταν του θέσαμε το ζήτημα, απάντησε: «Εργάστηκε στην Λεκβίγια και πρώτη προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε συζητήσεις με τους ανθρώπους εκεί, για να δούμε εάν υπάρχει μέλλον.

Εάν δεν προκύψει συμφωνία θα εξετάσουμε τις πολλές προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας». Αμέσως μετά τον ρωτήσαμε εάν σε αυτές τις προτάσεις συμπεριλαμβάνεται και του ΠΑΟΚ. «Δεν θέλω να μιλήσω, σας είπα ότι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μας είναι να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της Λεκβίγια», σημείωσε, αφήνοντας έμμεσα ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία με τον Δικέφαλο.

Τα "όπλα" του Αρνεσεν

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Φρανκ Αρνεσεν πιστεύει ότι ο Λάουντρουπ μπορεί να έρθει στην Τούμπα. Στην «μάχη» που δίνει έχει κάποια «όπλα». Ενα είναι η επιθυμία του Λάουντρουπ να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μετά την εμπειρία του στο Κατάρ.

Τον Δανό προπονητή, βέβαια, τον ενδιαφέρουν οι προσφορές που έχει από αγγλικούς συλλόγους, αλλά προβληματίζεται ότι είναι από μεσαίες ομάδες, που δεν έχουν την προοπτική να κοντράρουν τα «μεγαθήρια» της Πρέμιερ Λιγκ, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, που έστω και στο ελληνικό πρωτάθλημα, του δίνει την προοπτική πρωταθλητισμού. Το δεύτερο «όπλο» που έχει στα χέρια του ο Αρνεσεν είναι ότι μπορεί να πείσει τον Λάουντρουπ ότι θα βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που τον εμπιστεύονται απόλυτα, λόγω, φυσικά, της παρουσίας του ίδιου.

Από την στιγμή, άλλωστε, που δέχθηκε ο 59χρονος Δανός να αναλάβει πόστο στον ΠΑΟΚ, αυτό από μόνο του αποτελεί εχέγγυο για τον καθένα ότι υπάρχει σοβαρό πλάνο. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ποσοστά για συμφωνία με τον Λάουντρουπ, από την στιγμή που έχει κασέ 2 εκ. ευρώ στο Κατάρ. Βέβαια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δεχθεί να ρίξει το συμβόλαιο του για να βρει «καταφύγιο» στην Ευρώπη".

Η περίπτωση Ραίκοβιτς

Για τον 26χρονο αμυντικό, Σλόμπονταν Ραίκοβιτς γράφει η εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα αναφέρεται: " Ο Σέρβος αμυντικός που παίζει και στην αριστερή πλευρά, είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Αρνεσεν. Αγωνίστηκε φέτος στο Αμβούργο, δεν ανανέωσε την συνεργασία και άνθρωποι που τον γνωρίζουν, εκτιμούν πως θα είναι από τους πρώτους παίκτες που θα έρθουν στον ΠΑΟΚ. Για τον Ραίκοβιτς, ο Αρνεσεν, είχε ξοδέψει 7 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει η Τσέλσι. Αργότερα, τον πήρε μαζί του στο Αμβούργο, ενώ τώρα ο Ραίκοβιτς, μένει ελεύθερος".

O Noμπόα και η Κλαμπ Αμέρικα

Σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του Κριστιάν Νομπόα η Κλαμ Αμέρικα έκανε πρόταση στον παίκτη του ΠΑΟΚ ωστόσο ο Χοσέ Ρομάνο που είναι εκτελεστικός διευθυντής της συγκεκριμένης ομάδας, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον ξένο παίκτη.

"Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 2.500.000 ευρώ για Λούκας"

Η ιστοσελίδα elidealgallego.com έχει αναφορά στον Λούκας Πέρεθ, στον ΠΑΟΚ και στη Λα Κορούνια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο "Δικέφαλος" αρχικά ζήτησε 2.500.000 ευρώ από τους Ισπανούς ώστε εκείνοι να αποκτήσουν τον 26χρονο μεσοαμυντικό. Οπως γράφεται αυτό το ποσό είναι μεγάλο για την Λα Κορούνια και μάλιστα χαρακτηρίζεται "αδιανόητο" να δώσει έστω και ένα ποσό που φτάνει τα 2.2 εκ. ευρώ. Επίσης υπογραμμίζεται πως κι άλλοι σύλλογοι ήρθαν σε επαφή με τον ΠΑΟΚ για να ρωτήσουν την τιμή για τον Λούκας και πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Μάλαγα και την Βιγιαρεάλ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ