ΠΑΟΚ

"Πρώτα Πλατανιάς, μετά το ματς της χρονιάς"

"Πρώτα Πλατανιάς, μετά το ματς της χρονιάς"

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Δημήτρης Πέλκας και Εβγέν Σάχοβ σχολίασαν τα παιχνίδια με Πλατανιά και Παναθηναϊκό που δημιουργούν προοπτική τίτλων για τον ΠΑΟΚ.

Το ενδεχόμενο τιμωρίας του Ολυμπιακού με αφαίρεση βαθμών δημιουργεί την προοπτική κατάκτησης του τίτλου του Πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, την ώρα που η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς προετοιμάζεται και για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τι σκέφτονται στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετα τις τελευταίες εξελίξεις; Τρεις παίκτες του το αποκάλυψαν στη διάρκεια βραβεύσεωών τους το πρωί στην Τούμπα.

Μπίσεαβαρ: "Θέλουμε 6 βαθμούς στο Πρωτάθλημα και πρόκριση στον τελικό"

Αρχικά, μίλησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής. "Πέτυχα αρκετά ωραία γκολ στην καριέρα μου και αυτό ήταν ακόμη ένα ομορφο", σχολίασε και μετά αναφέρθηκε στην προοπτική τίτλου που μπορεί να δημιουργηθεί με νίκη επί του Πλατανιά και ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Είμαστε ήρεμοι, δεν είναι κάτι που μας επηρεάζει, εμείς κοιτάμε την δουλειά μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν στο Πρωτάθλημα, να είμαστε υγιείς και έτοιμοι να πάρουμε τους έξι βαθμούς στα ματς με Πλατανιά και Κέρκυρα και στο Κύπελλο να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση".

Τέλος, για την προσωπική του παρουσία, με αφορμή τα σχόλια ότι έλειψε πολύ στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: "Θέλω πάντα να βοηθάω και να δίνω ό,τι έχω γιατί είμαστε οικογένεια να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Οπως είδαμε και πρόσφατα στο Champions League ο καθένας έχει τις δικές του πιθανότητες οπότε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Πέλκας: "Το ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό"

Ο Δημήτρης Πέλκας πήρε το βραβείο του best goal για το μήνα Μάρτιο (το γκολ κόντρα στον Πανιώνιο) και στις δηλώσεις του εστίασε τόσο στο ματς με τον Πλατανιά, όσο και στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό που τη χαρακτήρισε ως ματς της χρονιάς

"Ήταν γκολ νίκης, ήταν σημαντικό, θα περιμένω να βάλω και άλλα", σχολίασε για το βραβείο του, ενώ για την ιδιαίτερη σημασία του αυριανού αγώνα με τον Πλατανιά είπε: "Εμείς κοιτάμε καθαρά το αυριανό, θα πάμε να κερδίσουμε και από Δευτέρα θα δούμε τι θα γίνει".

Όσο για τη ρεβάνς στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο, τόνισε: "Όπως είπα εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά από την Δευτέρα θα δούμε το ματς της χρονιάς στο Κύπελλο. Θα πάμε για να ανατρέψουμε το σκορ πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Τώρα ειδικά χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου, δηλαδή αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα και πιστεύω ότι θα την έχουμε".

Σάχοβ: "Μόνη επιλογή η πρόκριση στον τελικό"

Τελευταίος μίλησε ο MVP Μαρτίου, Εβγέν Σάχοβ. Αρχικά, αναφέρθηκε στο βραβείο του: "Ε ίναι πολύ σημαντικό και για μένα και για την ομάδα και δείχνει ότι δουλεύουμε συνέχεια για να είμαστε αποτελεσματικοί".

Για το αν έπαιξαν ρόλο στην πρωτιά του τα γκολ που πετυχαίνει, σημείωσε: "Είναι σημαντικό να σκοράρω, αλλά πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα στους κρίσιμους αγώνες".

Όσο για το ματς με τον Πλατανιά, πρόσθεσε: "Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, άσχετα τι θα προκύψει. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε συνέχεια έτοιμοι".

Τέλος, έστειλα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Θα ήθελα να τους καλέσω όλους στο γήπεδο για να μας στηρίξουν. Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να περάσουμε στον τελικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ