ΠΑΟΚ

Προχωρημένες επαφές με τεχνικό διευθυντή

Προχωρημένες επαφές με τεχνικό διευθυντή
Τούμπα INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει επιλέξει τον αντι-Βρύζα και οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι από την Δυτική Ευρώπη. Έγιναν οι πρώτες επαφές.

Η αίσια έκβαση με την ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη στην απόφαση να απελευθερώσει επιπλέον κεφάλαια για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας περιόδου και έτσι να δώσει την δυνατότητα στον Ιάκωβο Αγγελίδη να επιλέψει τον νέο τεχνικό διευθυντή από τα... πάνω ράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος της ΠΑΕ προχώρησε άμεσα τις επαφές με υποψήφιους που κρατούσε σταντ μπάι. Και φαίνεται πως ήδη καταλήξει στην βασική του επιλογή.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε συλλέγει, πρόκειται για άνθρωπο που έχει δουλέψει σε πρωτάθλημα της Δυτικής Ευρώπης (σύμφωνα μάλιστα με μία πληροφορία που δεν έχει διασταυρωθεί, πρόκειται για Ισπανό που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο γαλλικό πρωτάθλημα).

Με τον εκλεκτό έχουν γίνει προχωρημένες επαφές και μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πολύ πρόσφατα υπήρξε μυστικό ταξίδι στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη χώρα που βρίσκεται προκειμένου να έχει τετ α τετ μαζί του.

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, φαίνεται όμως ότι είμαστε πολύ κοντά στην τελική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ