ΠΑΟΚ

Προχωρημένες επαφές για Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ

Προχωρημένες επαφές για Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγιεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς, για τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς που συναντήθηκε την Τρίτη (11/8) με τον Άρνεσεν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γκόικο Τσίμιροτ, επιβεβαιώνει τις τελευταίες ώρες ότι οι επαφές με τον ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένο στάδιο και πως μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με τον 22χρονο διεθνή Βόσνιο μέσο.

Δεν αποκαλύπτει βέβαια εάν ο παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στον «Δικέφαλο», όμως τονίζει πως εφόσον οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, η υπόθεση «τρέχει» και δεν αποκλείεται έτσι μέχρι το βράδυ να κλείσει οριστικά η μεταγραφή.

Εξάλλου, εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, απομένει μόνο η έλευση του Τσίμιροτ στη Θεσσαλονίκη για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, μία ακόμη παράμετρος που αξίζει να σημειωθεί είναι πως εφόσον τελικά ο παίκτης ντυθεί στα ασπρόμαυρα, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Μπρόντμπι για ταplayoffsτου EuropaLeague, διότι αγωνίστηκε σε δύο προκριματικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τη Σαράγιεβο στο πλαίσιο της φετινής σεζόν. Επομένως, θα μπορεί να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη από τη φάση των ομίλων, εφόσον προκριθεί ο Δικέφαλος, όπως και οι Ζάιρο-Σάμπο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ