ΠΑΟΚ

Προχωρά ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν

Προχωρά ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αύριο Δευτέρα (20/3) η τελική απόφαση για το κέντρο που ο ΠΑΟΚ θα κάνει προετοιμασία το καλοκαιρινό στην Ολλανδία.

Από χθες το απόγευμα (18/3), ο Ιβάν Σαββίδης είναι στη Θεσσαλονίκη και κάνει τον προγραμματισμό του για τις επαφές που θα έχει για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις υπόλοιπες επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Τούμπα για το ματς με τον Πανιώνιο και στο διάστημα της παραμονής το στη Θεσσαλονίκη θα κάνει επαφές με τον Λούμπος Μίχελ και τον Βλάνταν Ίβιτς για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Αλλάζει κέντρο προετοιμασίας στην Ολλανδία

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα ενημερωθεί από τον Λούμπος Μίχελ για τα αποτελέσματα του ταξιδιού που έκανε στην Ευρώπη την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής είχε επαφές με ομολόγους του διαφόρων συλλόγων, ενώ τσέκαρε αθλητικά κέντρα ενόψει καλοκαιριού.

Η απόφαση που υπάρχει είναι να παραμείνει η ομάδα στην Ολλανδία, παρά το γεγονός ότι το κέντρο στο Όστερμπεεκ που διέμεινε πέρυσι, δεν είναι διαθέσιμο φέτος γιατί το έχει κλείσει η UEFA για τους διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό Under19 των γυναικών.

Αύριο Δευτέρα (20/3), θα γίνει σύσκεψη στην οποία θα γίνει η τελική επιλογή μεταξύ των κέντρων που τσέκαρε ο Μίχελ και πληρούν τις προϋποθέσεις που ζητά ο ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ