ΠΑΟΚ

Προχωρά για φορ ο ΠΑΟΚ

Προχωρά για φορ ο ΠΑΟΚ
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη προχωρήσει αρκετά τις επαφές για παίκτη που θα ενισχύσει την επίθεση του ΠΑΟΚ. Εξελίξεις μετά τη ρεβάνς με τον Αγιαξ.

Οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ δεν έχουν τελειώσει κι αυτό είναι κάτι που προανήγγειλαν τόσο ο ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος πριν λίγες μέρες μέσω instagram, όσο και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου σε σύντομη συνομιλία του με οπαδούς της ομάδας που συνάντησε στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει κινητικότητα για την απόκτηση φορ και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τις επαφές με γνωστό όνομα στην Ευρώπη που στον ΠΑΟΚ σχεδιάζουν να αποκτήσουν μετά τη ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Μάλιστα, ενδεχόμενη πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, θα αποτελέσει έναν παράγοντα που θα επιταχύνει τις εξελίξεις για να κερδηθεί χρόνος και να αυξηθούν οι πιθανότητες ο παίκτης που θα έρθει να αγωνιστεί στα επόμενα δυο ματς που θα κρίνουν αν ο ΠΑΟΚ πάει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, είναι πιθανό η απόκτηση του φορ να γίνει με αγορά και όχι με την έλευση του ως ελεύθερου.

Ας μην ξεχνάμε ότι αν ο ΠΑΟΚ περάσει τον Άγιαξ τότε θα βάλει 3 εκατ. ευρώ στο ταμείο του που μαζί με τα 2,4 εκατ. ευρώ που απέμειναν από την πώληση του Μακ (άλλο 1,1 εκατομμύρια δόθηκαν για την αγορά του Βαρέλα από τη Στεάουα, θα είναι διαθέσιμα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όπως έχει τονίσει ο Σαββίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ