ΠΑΟΚ

Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ

Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ
Σπυρόπουλος INTIME SPORTS

Σοβαρό το ενδεχόμενο μετά την αναβολή του πρωταθλήματος τα πλέι οφ να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο. Τι λένε στον ΠΑΟΚ.

Η τέταρτη φετινή διακοπή του πρωταθλήματος "συμπιέζει" σημαντικά τις ημερομηνίες των αγώνων της Superleague.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός, αφού με τα νέα δεδομένα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τα πλέι οφ να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο και να πάει πίσω ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπό κανονικές συνθήκες ο Δικέφαλος θα τελείωνε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Superleague στις 10 Μαΐου, με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Μετά την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού για αναβολή μίας εβδομάδας, εάν δεν βρεθεί κενή ημερομηνία για εμβόλιμη αγωνιστική, τότε αυτόματα το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια μεταφέρεται για τις 17 Μαΐου, ενώ μετά θα πρέπει να ακολουθήσουν έξι παιχνίδια για τα πλέι οφ, που θα κρίνουν ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να δώσουμε ένα δείγμα του πόσο θα πιεστούν χρονικά οι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή των πλέι οφ, αρκεί να αναφέρουμε ότι την σεζόν 2013-14 το μίνι πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 30 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 17 Μαϊου, την περίοδο 2011-12 άρχισε στις 2 Μαΐου και τελείωσε στις 20 του ίδιου μήνα και την σεζόν 2010-11 ξεκίνησε στις 8 Μαΐου και ολοκληρώθηκε στις 25 του ίδιου μήνα. Φέτος, όμως, όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να παίζει αγώνες τον Ιούνιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ