ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Πέλκα, χάνει Λεβαδειακό

Πρόβλημα με Πέλκα, χάνει Λεβαδειακό
Πέλκας EUROKINISSI SPORTS

Ενα χτύπημα στο γόνατο στο 90' του αγώνα με την Έστερσουντ θέτει νοκ-άουτ τον Πέλκα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Υποβάλλεται σε μαγνητική εντός της ημέρας. Απών και ο τιμωρημένος Μάτος.

Δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Δημήτρης Πέλκας. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στο 90' του αγώνα με την Έστερσουντ δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Απών από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα είναι και ο Λέο Μάτος που κουβαλάει και μία αγωνιστική τιμωρίας από το προηγούμενο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ντόριαν Λεβέκ ειδικό πρόγραμμα με μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν αποκατάσταση κι αποφόρτιση και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Το Σάββατο (19.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10.00 στο γήπεδο της Τούμπας και στις 17.00 θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Λιβαδειά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ