ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Μιγκέλ Βίτορ

Πρόβλημα με Μιγκέλ Βίτορ
Μιγκέλ Βίτορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιγκέλ Βίτορ χτύπησε στην προπόνηση, του έγινε ειδική επίδεση και το πρωί της Κυριακής (24/4) θα ελεγχθεί με ακτίνες για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί ζημιά.

Άλλο ένα πρόβλημα προέκυψε για τον ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σημερινής προπόνηση που έγινε υπό βροχή στην Τούμπα (λόγω της διεξαγωγής του τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης" στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας).

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: "ο Μιγκέλ Βίτορ σε μια κόντρα δέχτηκε χτύπημα στο μετατάρσιο και αποχώρησε για να μην επιβαρύνει το πόδι του. Στον Πορτογάλο έγινε ειδική επίδεση και το πρωί της Κυριακής θα ελεγχθεί ακτινολογικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποια ζημιά".

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, τελειώματα και παιχνίδια κατοχής σε μικρό γήπεδο.Μυστακίδης και Ζάιρο ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης με την ομάδα κι από Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα, όπως κι ο Γιάννης Σκόνδρας που ταλαιπωρούνταν από μια τενοντίτιδα στους προσαγωγούς.

Επιπλέον, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα κι ο Μάριν Λέοβατς συνέχισε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.Την Κυριακή (24.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα γυμναστούν στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ