ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Μάτος και Μαλεζά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λέο Μάτος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Κάκωση δευτέρου βαθμού στην ποδοκνημική ο Μαλεζάς, δεν παίζει με ΑΕΛ ο τιμωρημένος Κρέσπο. Ετοιμος για επιστροφή ο Κωνσταντινίδης.

Πέρα από την ήττα, το ντέρμπι με την ΑΕΚ άφησε στον ΠΑΟΚ και προβλήματα τραυματισμών. Από χθες είναι γνωστό ότι ο Τζάλμα Κάμπος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ισχνό προσαγωγό. Έκανε θεραπεία, όπως και ο Στέλιος Μαλεζάς που υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λέο Μάτος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε δίχως πρόβλημα.Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν στην βελτίωση των ατομικών χαρακτηριστικών ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Χωρίστηκαν αμυντικούς και επιθετικούς και δούλεψαν τις αδυναμίες τους μέσα από τη συνολική προσπάθεια. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την Λάρισα.

Κωνσταντινίδης: "Είμαι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ"

Δηλώσεις για την παρουσία του στην Ομόνοια αλλά και το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ από τον οποίο είναι δανεικός έκανε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο νεαρός μπακ μίλησε στο "Metropolis 95,5":

Για την παρουσία του στην Κύπρο: «Είμαι στην Κύπρο. Ήμουν άτυχος λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο αλλά τώρα θα επιστρέψω. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και προχωράμε. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην ομάδα. Είμαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση. Η Ομόνοια είναι ένα λαοφιλές κλαμπ και θα προσπαθήσουμε η ομάδα να βγει στην Ευρώπη. Υπάρχει ένα καλό επίπεδο στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες δεν παρακολουθούμε πολύ το κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά όταν ήρθα κατάλαβα ότι οι μεγάλες ομάδες εδώ είναι ισάξιες με τις ομάδες στην Ελλάδα. Είμαι στο σωστό δρόμο. Υπάρχουν ακόμη εννέα αγωνιστικές, θα προσπαθήσω να είμαι βασικός. Ο Κουλούρης ήρθε εδώ, έκανε μια γεμάτη σεζόν, σκόραρε πολλά γκολ και η παρουσία του εδώ ήταν κάτι που τον βοήθησε. Εγώ νιώθω δυνατός, έχω αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό και προχωράω».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έκανε ένα εντυπωσιακό σερί, έβαζε πολλά γκολ αλλά δε δεχόταν εύκολα γκολ. τελευταία υπάρχει κοιλιά που ξεκίνησε πριν τον Ολυμπιακό. Ήταν σημαντικό που κέρδισε τον Ολυμπιακό χωρίς να παίξει καλά αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συχνά. Με την ΑΕΚ δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Παρόλα αυτά έχει ένα καλό υλικό, ποιοτικούς παίκτες και έναν προπονητή που αξιοποιεί κάθε παίκτη και πιστεύω ότι σύντομα θα βρει το δρόμο της».

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ: «Από την αρχή έγινε επαγγελματική δουλειά, η ομάδα ήταν έτοιμη πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Είναι σημαντικό η ομάδα να κάνει προετοιμασία όλη μαζί. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο όσον αφορά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις και οι παίκτες που ήρθαν την ανέβασαν επίπεδο. Υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για τους παίκτες για να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο».

Για το εάν θα μπορούσε να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ εάν δεν είχε τραυματισμούς: «Οι τραυματισμοί δεν είναι ότι καλύτερο γιατί σε βγάζουν εκτός ρυθμού. Ήμουν πολύ άτυχος και πιστεύω ότι θα μπορούσα να ήμουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Πιστεύω στις δυνατότητες μου και μπορώ να παίξω στον ΠΑΟΚ. Νιώθω δυνατός και θα κάνω ότι καλύτερο στο μέλλον εάν γυρίσω στην ομάδα».

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ