ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Κρέσπο

Πρόβλημα με Κρέσπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (19/9). Πρόβλημα με Κρέσπο, αναλυτικά η αποστολή του "Δικεφάλου".

Με την προπόνηση που ξεκίνησε στις 11:00, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (19/9).

Στο απουσιολόγιο του Βλάνταν Ίβιτς υπήρχε ήδη το όνομα του Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος εκτίει την δεύτερη αγωνιστική ποινής που "κουβαλούσε" από την περσινή σεζόν (είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό), και προστέθηκε ο Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και θα ακολουθήσει θεραπεία μέχρι το απόγευμα προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στην αποστολή.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:Γλύκος, Μπρκιτς, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τιάμ, Μυστακίδης, Κάμπος , Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.

Η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Καλαμάτα, με πτήση τσάρτερ που θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" στις 5:30 το απόγευμα,

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ