ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Γλύκο

Πρόβλημα με Γλύκο
INTIME SPORTS

Έντονους πόνους στον ώμο αισθάνθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος μετά από μία απότομη κίνηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε νοκ άουτ από το ματς της Πέμπτης (16/7) με την Λοκομοτίβα.

Μετά τον τραυματισμό του Κλάους, φαίνεται πως προέκυψε νέο σοβαρό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, με τον Παναγιώτη Γλύκο να αποχωρεί τραυματίας από την προπόνηση του Σαββάτου (11/7).

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ένιωσε έντονους πόνους στον ώμο έπειτα από απότομη κίνηση και το ιατρικό επιτελείο έσπευσε αμέσως για να δει τι ακριβώς υπέστη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη κάκωση στον πλατύ ραχιαίο, σημείο στο οποίο είχε τραυματιστεί και στο φινάλε της περασμένης σεζόν και τέθηκε νοκ άουτ από τον πρώτο αγώνα με την Λοκομοτίβα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (16/7).

Η κατάσταση του Γλύκου θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη (14/7) στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Εγιάλ Γκολάσα , ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην περιοχή του παλιού του τραυματισμού και προτιμήθηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο για θεραπεία. Στον αντίποδα, ο Νομπόα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, για πρώτη φορά από τη στιγμή που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία.

Εξετάσεις για σωστή διατροφή

Εμφαση σε κάθε λεπτομέρεια δίνουν ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του. Γι' αυτό και προχώρησαν στην απόφαση για αιματολογικές εξετάσεις τις οποίες έκανε ένας ειδικός του είδους, ο Φιν Άισνερ, ο οποίος διατηρεί δική του κλινική στο Αμβούργο, με πολλούς και διακεκριμένους πελάτες

Οι εξετάσεις γίνονται για να μετρηθεί η δυσανεξία κάθε παίκτη και να βελτιωθεί κατά συνέπεια η διατροφή τους. Από τα αποτελέσματα θα καταρτιστεί ειδικό πρόγραμμα με συμπληρώματα διατροφής που έχει περισσότερο ανάγκη κάθε παίκτης, έτσι ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ