ΠΑΟΚ

Πρόβλημα και ο Ουάρντα!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αμρ Ουάρντα δέχθηκε χτύπημα στον τετρακέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ με ενοχλήσεις. Στη Μεσημβρία για θεραπεία και ο Πρίγιοβιτς. (VIDEO)

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στον ΠΑΟΚ, αφού μετά τους τραυματισμούς των Κάμπος, Μαλεζα και Πρίγιοβιτς, πρόβλημα προέκυψε και με τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιοςδέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο κι αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις.

Η περίπτωσή του θ’ αξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (18/3) που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 15:00. Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, αφιερώθηκε σε ασκήσεις πάνω στηντακτική συμπεριφορά της ομάδας εν όψει της συνέχειας και ειδικότερα της αναμέτρησης της Κυριακής (19/3).

Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης είχε να κάνει με την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε κι ο Αλεκαάνταρ Πρίγιοβιτς που ξεκίνησε θεραπείες στον τραυματισμένο του ώμο. Ο Στέλιος Μαλεζάς που έχει κάκωση ποδοκνημικής άρχισε τρέξιμο στο γήπεδο και συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως κι ο Τζάλμα Κάμπος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ