ΠΑΟΚ

Πρόβλημα και με τον Κάνιας στον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από το χτύπημα στα πλευρά του Σάχοβ που θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο και ο Χοσέ Κάνιας υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Λεωφόρο.

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, εκτός από την ήττα με 2-0, κληροδότησε στον ΠΑΟΚ προβλήματα τραυματισμών. Για το χτύπημα του Σάχοβ στα πλευρά (με γονατιά) το Sport24.gr ενημέρωσε από το πρωί και το νεότερο στοιχείο είναι ότι πρόκειται να υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν έχει υποστεί κάτι περισσότερο από ένα απλό θλαστικό τραύμα.

Με πρόβλημα ολοκλήρωσε τον αγώνα κι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ισπανός έκανε θεραπεία και θα προφυλαχτεί κι από την προπόνηση της Μ. Παρασκευής.Σήμερα (13/4), η ομάδα προπονήθηκε σε δύο γκρουπ. Οι βασικοί έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές είχε προπόνηση στην κυκλοφορία της μπάλας, στην επιθετική τακτική και τα τελειώματα.

Οι παίκτες του Δικεφάλου θα γυμναστούν στις 10:00 το πρωί της Μ. Παρασκευής και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα του Πάσχα στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ